Από όλα τα δημοφιλή εργαλεία κήπου εμπορευματοκιβωτίων, το πιο κλασικό που χρησιμοποιείται ευρέως είναι τα βαρέλια ουισκιού ή κρασιού. Με απόλυτα διαχρονική εμφάνιση και την ανώτερη χρησιμότητα, αυτά τα βαρέλια κάνουν για τέλειες καλλιέργειες σχεδόν σε κάθε κήπο.

Αυτά τα φθαρμένα βαρέλια μπορούν να βρεθούν σχεδόν οπουδήποτε, συμπεριλαμβανομένων τοπικών κηπουρικών ή απο το σπίτι, καταστήματα ή προέρχονται από τους φίλους και τους γείτονες. Το σχήμα και η εμφάνιση είναι αρκετά ομοιόμορφη: ρουστίκ ξύλο, μεταλλικές συνδέσεις, και μια κλασική σιλουέτα διόγκωσης.

Το σχήμα κάνει τα βαρέλια αυτά τέλεια έτοιμα για καλλιέργεια. Η καθολική εμφάνιση και η διαχρονικό έφεση τους, τα κάνουν ένα από τα πιο ευπροσάρμοστα κομμάτια του εξοπλισμού κήπου μπορείτε να τα κάνετε ή να έχετε.

Με αυτή τη λίστα, παίρνουμε μια πιο προσεκτική ματιά στις μυριάδες μεθόδους και τις μορφές που χρησιμοποιούνται για να συμπεριλάβουμε την χειροποίητη ομορφιά αυτών των βαρελιών σε κήπους.

Ελπίζουμε να αισθανθείτε έμπνευση, όπως εμείς με αυτά!

Creative Ways Of Using Barrels In Home Decor! Fountain:

1. Συντριβάνι

Γεμάτο με γυαλισμένες πέτρες και με χυμώδεις κήπο, αυτό το βαρέλι κρασιού έχει πλήρως μεταμορφωθεί από την προσθήκη ενός χεριού-αντλία για σιντριβάνι. Η συνεχής ροή του νερού και εντυπωσιακή εμφάνιση κάνουν αυτό μια ολιστική, όμορφη προσθήκη στον κήπο ή αυλή.

Πηγή: Just Imagine

 

 

2. Βαρέλι Φλυντζάνι

Αυτή η φανταστική ιδέα συνδυάζει τη χρησιμότητα του βαρελιού με το κέφι ενός πάρτι τσαγιού! Προσθέτοντας χρώμα και χειροποίητη σκαλιστή ξύλινη λαβή θα σας δώσει ένα καθαρά όμορφο σύνολο απο υπερμεγέθη «φλιτζάνια του τσαγιού» για τον κήπο.

Πηγή: Vegetablegardener

 

 

iStock-3777830_barrels-in-garden-with-flowers_s4x3.jpg.rend.hgtvcom.1280.960

3.Κλασικό Βαρέλι Γλάστρα

Παρουσιάζουμε το κλασικό βαρέλι καλλιεργητή, χρησιμοποιώντας ένα τυποποιημένο μισό βαρέλι γεμάτο με χώμα και λουλούδια. Αυτή η απλή και κομψή λύση καλλιέργειας προσθέτει μια ρουστίκ γοητεία σε κάθε χώρο.

Πηγή: HGTV

 

 

4. Μισό Βαρέλι Γλάστρα

Αυτό το ευφυές σχέδιο περιλαμβάνει μια σημαντική, αλλά απλή εργασία: τεμαχισμό του βαρελιού στο μισό. Μόλις γίνει αυτό, θα έχετε ένα ζευγάρι απο μεγάλες γλάστρες έτοιμες για τον κήπο σας.

 

 

5.Σπιτάκι για τα Πουλιά

Αυτό το γοητευτικό έργο συνδυάζει τη χρησιμότητα και την οπτική έκκληση ενός προτύπου βαρέλι γλάστρα με την πρόσθετη έκπληξη και την ομορφιά ενσωματωμένου σπιτιού πουλιών.

Πηγή: Gardenweb

 

 

6.Κήπος Λαχανικών

Tο επόμενο έργο μας δείχνει μια ολόκληρη σειρά από φυτά (και μερικά λουλούδια) σε γλάστρες κατασκευασμένες από βαρέλια κρασιού. Αυτό κάνει για ένα καλά οργανωμένο κήπο, ενώ επιτρέπει μια καταπληκτική ποικιλία της ζωής των φυτών.

Πηγή: Houzz

 

 

7.Μισό Βαρέλι Γλάστρα

Αυτό το ευφυές σχέδιο περιλαμβάνει ένα σημαντικό, αλλά απλό κομμάτι εργασίας: Τον τεμαχισμό του βαρελιού κατά το ήμισυ. Μόλις γίνει αυτό, θα έχετε ένα ζευγάρι εξίσου βιώσιμο για μεγάλες γλάστρες έτοιμες για τον κήπο σας

 

 

8.Γλάστρα με Καπάκι

Ενώ πολλές από τις γλάστρες σε αυτόν τον κατάλογο περιλαμβάνουν την τοποθέτηση του κυλίνδρου απευθείας στο έδαφος, αυτό το μοναδικό έργο προσθέτει ένα σύνολο ποδιών προς τα κάτω, ενώ εκ νέου χρησιμοποιώντας το αρχικό άκρο βαρελιού ως καπάκι τύπου «flip-top».

Πηγή: Hairbyjewels

 

 

9.Γλάστρα Βρύων

Η προσεκτική χρήση των παρθένων πράσινων βρύων προσθέτει μια πολυεπίπεδη, αδιαφανές ματιά στο νέο σας βαρέλι καλλιέργειας. Στη φωτογραφία εδώ ένα μοναδικό δέντρο εκρήγνυται από το έδαφος και τα βρύα καλύπτονται το χώμα και φαίνεται πλούσιο.

Πηγή: Planete-Deco

 

 

10.Τρένο!

Εδώ είναι το πιο ιδιότροπο, περίτεχνα έργο που βρήκαμε. Χρησιμοποιώντας πολλά βαρέλια, χειρωνακτική εργασία, και πολλή υπομονή και δημιουργικότητα, μπορείτε να δημιουργήσει αυτό το φανταστικό τρένο βαρέλι γλάστρα, πλήρης, με πολλαπλά «βαγόνια» γεμάτα από πλούσια βλάστηση.

Πηγή:Anthonylinick

 

 

11.Τοίχος απο Γλάστρες

Η ιδέα αυτή συνδυάζει υπάρχουσες ιδέες βαρέλια για καλλιέργεια που κυρίως συνδυάζονται για να δημιουργήσουν ένα όμορφο «τοίχο» από πρασίνο με βλάστηση από τα ρουστίκ δοχεία. Με έλατα, παχύφυτα και άλλα φυτά, η ποικιλία που επιτυγχάνεται μπορεί να είναι εκπληκτική.

 

 

12. Παραμυθένιος Κήπος σε Βαρέλι

Αυτή η νέα ιδέα συνδυάζει ένα από τα αγαπημένα έργα για τον κήπο, τους κήπους νεράιδα, με την χρησιμότητα και την διασκέδαση του βαρελιού. Μόλις έχετε τα υλικά, την εμφάνιση και τη διάταξη του κήπου νεράιδα τα υπόλοιπα είναι μέχρι τη φαντασία σας!

Πηγή: Sensiblegardening

 

 

Wine barrels in the garden: awesome 35+ Creative Rustic Wedding Ideas to Use Wine Barrels:

Ας οικοδομήσουμε το σπίτι των ονείρων σας!

Το νέο σας σπίτι, που μεγαλώνει μαζί σας.

Είναι ένα σύγχρονο σύστημα τμηματικής κατασκευής σπιτιού. Μια νέα ιδέα στην Κύπρο που σας επιτρέπει να αποκτήσετε το σπίτι των ονείρων σας με προσιτό κόστος. Προσθέστε επιπλέον δωμάτια ή χώρο που είναι συμβατοί με το υπόλοιπο σπίτι μόνο όταν οι ανάγκες σας (ή οικογένεια) μεγαλώνουν. Έχεις πλήρη έλεγχο.

✔ πλήρως προσαρμόσιμο στις ανάγκες και στον προϋπολογισμό σας
✔ σύγχρονο σχεδιασμό αρχιτέκτονα
✔ το ήμισυ του χρόνου κατασκευής ενός κανονικού σπιτιού

Τα τελευταία 15 χρόνια έχουμε κατασκευάσει πάνω από 200 οικολογικά σπίτια σε όλη την Κύπρο.