Ένα υπαίθριο μπάνιο μπορεί να είναι μια θαυμάσια προσθήκη στον εξωτερικό σας χώρο, είτε αν το χρησιμοποιείτε για να ξεπλύνετε μετά το κολύμπι στην πισίνα, από την εργασία στον κήπο σας ή απλά να απολαύσετε τη φύση.

Τίποτα δεν αισθάνεται πιο εκπληκτικό από ένα ντους ή ακόμα και ένα μπάνιο έξωτερικά! Περιτριγυρισμένο από πλούσια τροπικά φυτά, ψηλά χόρτα, πέτρες, ακόμα και περίφραξη, πρέπει κανείς να εξετάσει την οικοδόμηση υπαίθριου μπάνιου στην ιδιωτική του ζωή. Υπάρχουν πολλοί τρόποι που μπορεί να γίνει αυτό. Έχουμε συγκεντρώσει μια συλλογή από εικόνες για να μπορείτε να ρίξετε μια ματιά σε αυτό και για να σας δώσουμε κάποια έμπνευση για το πώς μπορείτε να κάνετε μια ουράνια όαση και ιδιωτικό υπαίθριο καταφύγιο.

Ο χώρος σας μπορεί να είναι οτιδήποτε, από ρουστίκ σε σύγχρονο ή ακόμη και DIY με λίγη δημιουργική ικανότητα.

Να μπορεί κανείς να έχει μπανιο ή ντους σε εξωτερικούς χώρους είναι πολυτελές εμπειρία που ο καθένας θα πρέπει να προσπαθήσει να επιτύχει, εφ ‘όσον έχετε αρκετό χώρο στον κήπο σας και εξωτερικές υδραυλικές εγκαταστάσεις. Ακόμη και μια μάνικα κήπων μπορεί να χρησιμοποιηθεί, αν θέλετε ο υπαίθριος χώρος να μπορεί να είναι μια επέκταση του εσωτερικού χώρου του μπάνιου σας. Ίσως το ντους σας είναι μέσα, αλλά το μπάνιο σας να είναι σε εξωτερικούς χώρους, να βρίσκεται σε βράχους ή να περιβάλλεται από πλακόστρωτα ή τούβλο.

Ρίξτε μια ματιά παρακάτω για να βρείτε μερικές απίστευτες ιδέες των υπαίθριων λουτρών και ντους που θα σας δώσει κάποια έμπνευση και να μας πείτε ποια είναι η αγαπημένη σας!

Awesome Outdoor Bathrooms-02-1 Kindesign

Awesome Outdoor Bathrooms-43-1 Kindesign

Awesome Outdoor Bathrooms-08-1 Kindesign

Awesome Outdoor Bathrooms-10-1 Kindesign

Awesome Outdoor Bathrooms-17-1 Kindesign

Awesome Outdoor Bathrooms-18-1 Kindesign

Awesome Outdoor Bathrooms-21-1 Kindesign

Awesome Outdoor Bathrooms-23-1 Kindesign

Awesome Outdoor Bathrooms-24-1 Kindesign

Awesome Outdoor Bathrooms-27-1 Kindesign

Awesome Outdoor Bathrooms-34-1 Kindesign

Awesome Outdoor Bathrooms-42-1 Kindesign

Awesome Outdoor Bathrooms-44-1 Kindesign

Awesome Outdoor Bathrooms-05-1 Kindesign

Ας οικοδομήσουμε το σπίτι των ονείρων σας!

Το νέο σας σπίτι, που μεγαλώνει μαζί σας.

Είναι ένα σύγχρονο σύστημα τμηματικής κατασκευής σπιτιού. Μια νέα ιδέα στην Κύπρο που σας επιτρέπει να αποκτήσετε το σπίτι των ονείρων σας με προσιτό κόστος. Προσθέστε επιπλέον δωμάτια ή χώρο που είναι συμβατοί με το υπόλοιπο σπίτι μόνο όταν οι ανάγκες σας (ή οικογένεια) μεγαλώνουν. Έχεις πλήρη έλεγχο.

✔ πλήρως προσαρμόσιμο στις ανάγκες και στον προϋπολογισμό σας
✔ σύγχρονο σχεδιασμό αρχιτέκτονα
✔ το ήμισυ του χρόνου κατασκευής ενός κανονικού σπιτιού

Τα τελευταία 15 χρόνια έχουμε κατασκευάσει πάνω από 200 οικολογικά σπίτια σε όλη την Κύπρο.