Σας αρέσει να έχετε μοναδικά και διαφορετικά πράγματα στο σπίτι και στον κήπο σας; Αν ναι, τότε αυτές οι ιδέες θα σας ενδιαφέρουν σίγουρα.

Τι κάνετε με μια παλιά ή απλά περιττές καρέκλες; Θα τις πετάξετε. Αλλά περιμένετε! Μπορείτε να φυτέψετε φυτά σε αυτές και εδώ σε αυτό το άρθρο θα έχετε δημιουργικές όμορφες ιδέες για περιττές καρέκλες με φυτά για την έμπνευσή σας.

Πριν κάνετε δείτε τα παρακάτω, πρώτα το πρώτο πράγμα, δείτε πώς μπορείτε να φτιάξετε έναν φυτευτή καρέκλας.

Πώς να φτιάξετε μια καρέκλα με φύτευση

Μέθοδος 1:

IMG_6282

Η απλούστερη μέθοδος για να φτιάξετε μια καρέκλα με φύτευση είναι να κάνετε μια τρύπα στην καρέκλα για να χωρέσετε ένα δοχείο σε αυτήν.

Μπορείτε επίσης να τοποθετήσετε ένα καλάθι και να το κρεμάσετε στην καρέκλα

 

Mέθοδος 2:

diy chair planter

Μπορείτε εύκολα να φτιάξετε μια καρέκλα με φύτευση και να τοποθετήσετε το δοχείο στη θέση του προσαρτημένου καθίσματος με την πρώτη μέθοδο. Αλλά πολύ πιο εντυπωσιακή εμφάνιση και “ολιστική” σύνθεση είναι δυνατές από τη χρήση του συρμάτινου καλαθιού.

Σε αυτή τη μέθοδο, θα πρέπει να αφαιρέσετε το κάθισμα της καρέκλας για να αποκαλύψετε το πλαίσιο. Δεν χρειάζεται να κάνετε μια τρύπα σε καρέκλα με αυτόν τον τρόπο. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να επιλέξετε το σωστό μέγεθος του καλαθιού και να το τοποθετήσετε στην τρύπα αντί για το υπάρχον κάθισμα.

 

 

Ιδέες Καρεκλών με Φύτευση

 

Φυτά εσωτερικού χώρου και χυμώδη φυτά σε φυτευτή καρέκλας

succulent chiar planter

Μπορείτε να φτιάξετε έναν όμορφο εσωτερικό κήπο ή έναν όμορφο κήπο σε μια παλιά καρέκλα και αυτό θα εκπλήξει τους καλεσμένους σας. Εγκαταστήστε τα αγαπημένα σας φυτά εσωτερικού χώρου ή τα σουκλένια και τοποθετήστε τα σε ένα δωμάτιο κοντά σε ένα φωτεινό παράθυρο ή στο μπαλκόνι.

 

 

Λουλούδι σε γλάστρα καρέκλας

chair planter (10)

chair planter ideas

Η καλλιέργεια λουλουδιών σε έναν τέτοιο φυτευτή καρέκλας είναι μια μεγάλη ιδέα να φωτίσει μια θαμπή περιοχή.

 

 

Δημιουργήστε συνδυασμούς

chair planter ideas

chiar planter flower combination

Δημιουργήστε αρμονικούς συνδυασμούς χρωμάτων. Για παράδειγμα, εάν η καρέκλα είναι γκρίζα, συμπληρώστε την με λαμπερά κίτρινα λουλούδια. Για τις λευκές καρέκλες, τα κατάλληλα χρωματιστά λουλούδια είναι ροζ, μπλε ή κόκκινο. Παίξτε με χρώματα .

 

 

Χρωματίστε τις παλιές καρέκλες δημιουργικά

Μην περιορίζετε τον εαυτό σας σε ένα μόνο χρώμα – δοκιμάστε συνδυασμούς. Παρακάτω υπάρχουν μερικές εικόνες για έμπνευση.

upcycled chair planter

garden-planter-chairs-miihh24s

Η καρέκλα φαίνεται πολύ απλή; Ζωγραφίστε την και θα πάρετε ένα τεράστιο διακοσμητικό στοιχείο. Αν σχεδιάζετε να την έχετε σε εσωτερικούς χώρους, τότε να είστε προσεκτικοί με τα χρώματα και να χρησιμοποιείτε μόνο αυτά που θα ταιριάζουν στο εσωτερικό σας. Αλλά για έναν κήπο, ζωγραφίστε τη φαντασία σας και παίξετε με τα χρώματα.

 

 

Αναπτύξτε λουλούδια από το έδαφος

Untitled-1 copy

yarrow chair planter

Η καρέκλα σας δεν έχει καθίσματα; Ή μήπως δεν θέλετε να ξοδέψετε χρόνο να την κόψετε ανάλογα για να δημιουργήσετε φυτευτή; Δοκιμάστε αυτό το φυτευτή καρέκλας. Απλά τοποθετήστε την καρέκλα πάνω στα φυτά. Αν τα φυτά είναι χαμηλά αναπτυσσόμενα, αρπάξτε τα έξω από το διάστημα μεταξύ των ποδιών της καρέκλας, και θα λειτουργήσει ως ένα τακτοποιημένο πλαίσιο που θα τα ικτίσει καταληκτικά και εξαπλώνοντας φυτά. Οι μεταλλικές καρέκλες εδώ θα φαίνονται αποτελεσματικά με άφθονα ανθισμένα φυτά, συμπεριλαμβανομένων – τριαντάφυλλα.

 

 

Καρέκλα απλωμένη με φυτά

eclecticallyvintage-chairplanter

original

Μία από τις πιο έξυπνες ιδέες του φυτευτή καρέκλας. Οι παλαιές ξαπλώστρες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την καλλιέργεια γηπέδων, άγρια ​​φυτά διασποράς και ορειβάτες που δεν ανθίζουν. Αυτός ο τύπος πράσινης διακόσμησης φαίνεται πολύ πρωτότυπο.

 

 

Vintage σύνθεση με παλιές καρέκλες και λουλούδια 

original (2)

021-2

Εάν έχετε παλιές καρέκλες και δεν θέλετε να κάνετε όλη την άσκηση της αφαίρεσης του καθίσματος, τη ζωγραφική ή την καλλιέργεια φυτών κάτω από τις καρέκλες τότε τα χρησιμοποιήστε για να τοποθετήσετε δοχεία πάνω τους.

Να είστε δημιουργικοί και να χρησιμοποιείτε αγγεία, μοναδικά δοχεία, καλάθια, κάδους και ακόμη και κάποια απροσδόκητα αντικείμενα όπως βραστήρες ή κανάτες.

 

 

Το πάνω μέρος μπορει να γίνει ράφι αν τα πόδια έχουν αφαιρεθεί

e685beeb0187cb3a00e8ba8f30c7777f

Πηγή: balconywebgarden

 

Ας οικοδομήσουμε το σπίτι των ονείρων σας!

Το νέο σας σπίτι, που μεγαλώνει μαζί σας.

Είναι ένα σύγχρονο σύστημα τμηματικής κατασκευής σπιτιού. Μια νέα ιδέα στην Κύπρο που σας επιτρέπει να αποκτήσετε το σπίτι των ονείρων σας με προσιτό κόστος. Προσθέστε επιπλέον δωμάτια ή χώρο που είναι συμβατοί με το υπόλοιπο σπίτι μόνο όταν οι ανάγκες σας (ή οικογένεια) μεγαλώνουν. Έχεις πλήρη έλεγχο.

✔ πλήρως προσαρμόσιμο στις ανάγκες και στον προϋπολογισμό σας
✔ σύγχρονο σχεδιασμό αρχιτέκτονα
✔ το ήμισυ του χρόνου κατασκευής ενός κανονικού σπιτιού

Τα τελευταία 15 χρόνια έχουμε κατασκευάσει πάνω από 200 οικολογικά σπίτια σε όλη την Κύπρο.