Είμαστε σίγουροι ότι έχετε χρησιμοποιήσει κενά μπουκάλια κρασιού για τη δημιουργία σπουδαία στολίδια, απλά πιέζοντας ένα κερί επάνω του, αλλά αυτό δεν είναι ο μόνος τρόπος που μπορείτε να κάνετε κάτι με αυτά. Συμφωνούμε ότι τα μπουκάλια κρασιού πρέπει να πάν στον κάδο ανακύκλωσης, αλλά εδώ έχουμε μερικές άλλες όμορφες χρήσεις για αυτά.

Με το σχήμα τους και τα χρωματισμένο γυαλί μπορείτε να κάνετε εξαιρετικά αμπαζούρ ακόμη και πολυελαίους, συνδυάζοντας διαφορετικά μεγέθη και χρώματα για να δημιουργήσετε ενδιαφέροντα εφέ. Μπορούν επίσης να είναι γίνονται αποτελεσματικά για λουλούδια και σαν γλάστρες όπου η ξεκάθαρη μορφή τους τονίζει τις φυσικές υφές των φυτών που περιέχουν.

Η μπορείτε με τα μπουκάλια κρασιού να τα έχετε να διαχυνόσουν το φως και να δημιουργήσουν ένα πολύχρωμο τοίχο με το φως που προέρχεται μέσα από τα μπουκάλια, ή ίσως ακόμη και να τις χρησιμοποιήσετε για το άκρο ενός μονοπατιού κήπου με έναν πολύ ενδιαφέρον τρόπο.

Παρ ‘όλα αυτά, χρησιμοποιούμε τόσα πολλά μπουκάλια κρασιού στα σπίτια μας, που είμαστε σίγουροι ότι θα είστε σε θέση να βρείτε τες δικές σας δημιουργικές χρήσεις.

Super insulated next generation Eco houses of the future, today !