Έχουμε καρναβάλι στη Λεμεσό. Για να σας μείνει το φετινό καρναβάλι αξέχαστο για εσάς και τα παιδιά σας, δοκιμάστε κάτι διαφορετικό με αυτές τις χειροποίητες στολές για αυτά. Υπάρχουν πολλοί δημιουργικοί και εύκολοι τρόποι για να τα φτιάξετε. Συγκεντρώσαμε ορισμένες ιδέες για να σας δώσουμε λίγη έμπνευση και δημιουργικότητα. Ορίστε λοιπόν:

1. Στολή Αερόστατο

diy kids costumes

Image via: coolesthomemade

Για να φτιάξετε αυτή τη στολή θα χρειαστείτε ένα κιβώτιο από χαρτόνι και μπαλόνια με ήλιο. Εάν αντικαταστήσετε το κιβώτιο με ένα σπίτι από χαρτόνι, θα μπορείτε να του δώσετε τον χαρακτήρα του σπιτιού της ταινίας Ψηλά στον Ουρανό.

2. Στολή Μέδουσας

diy kids costumes

Image via: meilleureimage

Το να φτιάξετε μια στολή μέδουσας είναι γρήγορο και εύκολο. Απλά θα ντύσετε το παιδί σας στα λευκά και θα εμπλουτίσετε μια διάφανη ομπρέλα με ροζ ή οποιουδήποτε παστέλ χρώματος φιόγκους. Επίσης, φτιάξτε τα μάτια της μέδουσας με χαρτί.

3. Στολή Δύτη

diy kids costumes

Άλλη μια εύκολη ιδέα για στολή. Βάψτε 2λιτρα μπουκάλια αναψυκτικού με ότι χρώμα θέλετε και δώστε τους λεπτομέρειες με μονωτικές ταινίες. Χρησιμοποιείστε σκοινί για να τις στηρίζετε. Δημιουργήστε καταδυτικό εξοπλισμό κόβοντας ρολά για τα μαλλιά και κολλώντας τα μαζί με μονωτική ταινία. Ολοκληρώστε τη στολή με μαύρη μπλούζα και μαύρο παντελόνι, γυαλιά κολύμβησης και αναπνευστήρα.

4. Στολή Φλαμίνγκο

diy kids costumes

Image via: shlomitofir

Για να φτιάξετε αυτή τη στολή φλαμίνγκο θα χρειαστείτε απλά μια ροδακινί μπλούζα και ροδακινί παντελόνι. Επίσης θα χρειαστείτε φούστα φούρλα και μια στέκα φλαμίνγκο.

5. Στολή Βροχερό Σύννεφο

diy kids costumes

Image via: makeitloveit

Αυτή είναι μια τρομερή ιδέα. Αρχικά, θα κολλήσετε βάτα πολυεστέρα σε ένα φτηνό φαρδύ καπέλο. Μετά θα φτιάξετε τις σταγόνες της βροχής με τιρκουάζ τσόχα και ταιριαστού χρώματος νήμα. Προσθέστε τις σταγόνες στο καπέλο σύννεφο. Ντύστε το παιδί σας στα μαύρα με κίτρινες μπότες και είστε έτοιμοι!

6. Στολή Πολύχρωμη Πινιάτα

diy kids costumes

Φτιάξτε μια στολή πινιάτας στα χρώματα του ουράνιου τόξου εύκολα και χωρίς προσπάθεια. Το μόνο που θα χρειαστεί να κάνετε είναι να φτιάξετε λωρίδες από τσόχα στα χρώματα του ουράνιου τόξου και να τις κολλήσετε στην μπλούζα και στο παντελόνι του παιδιού σας. Για το καπέλο, απλά φτιάξτε κώνους από χαρτόνι και κολλήστε τους σε ένα καπέλο και καλύψτε το και αυτό με τσόχινες λωρίδες.

7. Στολή Σωλήνα που Κουνιέται

diy kids costumes

Image via: diynetwork

Με αυτή τη στολή θα ανεβείτε πολλά επίπεδα. Μπορείτε να φτιάξετε έναν πολύ αστείο σωλήνα που κουνιέται χρησιμοποιώντας έναν σωλήνα παιχνιδιού για παιδιά και φτιάξτε τα μάτια και το στόμα του με χαρτί χειροκατασκευών.

8. Στολή Τρελής Γεροντοκόρης με Γάτες

diy kids costumes

Image via: pinterest

Αυτή η στολή σίγουρα θα δημιουργήσει πολλά χαμόγελα. Απλά ράψετε λούτρινα γατάκια σε ένα μπουρνούζι για να φτιάξετε μια τέτοια στολή.

9. Στολή με Σακούλι Γεμάτο Ζελεδάκια

diy kids costumes

Image via: welke , hercampus

Μπορείτε να φτιάξετε ένα σακούλι γεμάτο ζελεδάκια χρησιμοποιώντας μια μεγάλη πλαστική σακούλα και μπαλόνια νερού.

10. Στολή Φυτό από Πέρλες

diy kids costumes

Image via: instagram

Εάν γνωρίζετε την τεχνική, μπορείτε να φτιάξετε μπάλες από πράσινη τσόχα και να κάνετε γιρλάντες. Κολλήστε τα σχοινιά στα ρούχα και καπελώστε το παιδί σας για να το μετατρέψετε σε μικρό φυτό.

Το νέο σας σπίτι, που μεγαλώνει μαζί σας.

Είναι ένα σύγχρονο σύστημα τμηματικής κατασκευής σπιτιού. Μια νέα ιδέα στην Κύπρο που σας επιτρέπει να αποκτήσετε το σπίτι των ονείρων σας με προσιτό κόστος. Προσθέστε επιπλέον δωμάτια ή χώρο που είναι συμβατοί με το υπόλοιπο σπίτι μόνο όταν οι ανάγκες σας (ή οικογένεια) μεγαλώνουν. Έχεις πλήρη έλεγχο.

✔ πλήρως προσαρμόσιμο στις ανάγκες και στον προϋπολογισμό σας
✔ σύγχρονο σχεδιασμό αρχιτέκτονα
✔ το ήμισυ του χρόνου κατασκευής ενός κανονικού σπιτιού

Τα τελευταία 15 χρόνια έχουμε κατασκευάσει πάνω από 200 οικολογικά σπίτια σε όλη την Κύπρο.