Το γραφείο στο σπίτι δεν είναι περιοχή για να χαλαρώνετε όταν πρόκειται για το σχεδιασμό του σπιτιού. Αποτελεί σίγουρα ένα μέρος όπου θέλετε να χρησιμοποιήσετε λίγο “φενγκ σούι” κατά το σχεδιασμό, έτσι ώστε να μην γίνει ένα συσωρρευμένο χάος. Το γραφείο θα πρέπει να είναι ένα καταφύγιο στο σπίτι σας, ένα μέρος όπου να μπορείτε να προωθήσετε ιδέες εύκολα χωρίς να αγχώνεστε με σωρούς από χαρτιά, ανοργάνωτες βιβλιοθήκες, κ.λπ. Εδώ είναι μερικές κορυφαίες ιδέες για ένα γραφείο στο σπίτι που θα πρέπει να εφαρμόσετε για να το κάνετε πολύ πιο ωραίο και ευνοϊκό ώστε να κάνετε δουλειά.

1. Τοποθετήστε το γραφείο σας μπροστά από ένα παράθυρο – Αποκτήστε θέα

Λέγεται ότι κοιτώντας έξω από το παράθυρο και βλέποντας κάτι πράσινο στη φύση μπορεί να ενισχύσει τη δημιουργικότητά σας και να σας δώσει νέες ιδέες. Επιπλέον, το φυσικό φως είναι βέβαιο ότι θα σας κρατήσει ξύπνιο και σε εγρήγορση όλη την ημέρα. Τοποθετήστε το γραφείο σας μπροστά από ένα παράθυρο για θέα και καλύτερο φωτισμό.

2. Κάντε ένα Γραφείο Σπιτιού Μέσα στην Κρεβατοκάμαρά σας

Ενώ είναι γενικά καλύτερο να κρατάτε το γραφείο του σπιτιού σας εκτός της κρεβατοκάμαρας, για ποιότητα ζωής και για καλύτερο ύπνο, μπορείτε να δημιουργήσετε μια ξεχωριστή περιοχή στην κρεβατοκάμαρά σας που να μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως γραφείο. Απλά εξασφαλίστε ότι τα στοιχεία του φαίνονται διαφορετικά από το υπόλοιπο του δωματίου, έτσι ώστε να είναι σαφές ποια περιοχή είναι για μελέτη και εργασία, και ποιά για βαθύ και χαλαρωτικό ύπνο.

3. Μην Φοβάστε την Έντονη Χρωματική Παλέτα

Προσθέστε μερικά τμήματα με έντονα χρώματα στο γραφείο σας στο σπίτι. Είναι ένας ωραίος τρόπος για να προσθέσετε λίγη δημιουργικότητα και ενέργεια στο χώρο εργασίας σας, ώστε να μπορείτε να κάνετε πράγματα.

4. Εκμεταλλευτείτε στο Έπακρο τo Χώρο του Τοίχου Σας

Εκμεταλλευτείτε στο έπακρο το χώρο του τοίχου σας με αυτά τα ράφια από άκρη σε άκρη που μπορούν να χωρέσουν όλα τα σημαντικά σας έγγραφα, ή απλά να εκθέσετε μερικά από τα αγαπημένα σας αντικείμενα.

5. Χωρίστε Την Κουζίνα Σας Με Το Γραφείο Σας

Μπορεί να είναι λίγο αντισυμβατικό να χωρίσετε την κουζίνα σας με το γραφείο σας – αλλά γιατί όχι; Εάν έχετε μια καμάρα ή μια διαχωρισμένη περιοχή, προσθέστε ένα γραφείο στο πλάι της κουζίνας σας για να μεγιστοποιήσετε το χώρο σας και να διατηρήσετε τη ροή του χώρου.

6. Προσθέστε Μια Μυστική Εσοχή στον Τοίχο

Χρησιμοποιήστε αυτή την εσοχή για να ενθέσετε το γραφείο σας μέσα στον τοίχο. Είναι ένας καλός τρόπος διατήρησης των σημαντικών εγγράφων σας, καθώς και του υπολογιστή και όσων σχετίζονται με τη δουλειά σας, εκτός κοινής θέας κατά κάποιον τρόπο. Είναι ένας πολύ καλός τρόπος να ανακουφίσετε τον εαυτό σας από το άγχος και να παρέχετε κάποια ασφάλεια, καθιστώντας τα έγγραφά σας λίγο πιο κρυφά.

7. Κάντε το Γραφείο ένα Χαλαρωτικό Καταφύγιο Εντός του Δικού σας Υπνοδωματίου

Ενώ το κρεβάτι και το γραφείο γενικά δεν πρέπει να αναμιγνύονται λόγω του στρες, κ.λπ. Αν έχετε κάποια ελαφριά δουλειά που σας αρέσει να κάνετε, μπορείτε να προσθέσετε ένα γραφείο στο δωμάτιό σας με μια πλούσια, φανταχτερή, ωραία καρέκλα δίπλα σε αυτό. Απλά προσπαθήστε να μην αγχώσετε τον εαυτό σας πριν από τον ύπνο και να χρησιμοποιήσετε μία ψυχρή, παστέλ χρωματική παλέτα.

8. Το Μοιρασμένο στα Δύο Γραφείο για Εσάς και το Σύζυγό σας

Αυτό είναι για τα ζευγάρια που τους αρέσει να είναι στο ίδιο δωμάτιο, αλλά εργάζονται σε εντελώς διαφορετικά σχέδια και ιδέες. Χωρίστε το γραφείο και δημιουργήστε δύο διαφορετικές περιοχές, διατηρώντας παράλληλα ίδιο το σχεδιασμό για ομοιομορφία.

9. Μοιρασμένο στα Δύο Γραφείο Για Εσάς και το Συνεργάτη σας

Αν σας αρέσει να εργάζεστε μαζί με το συνεργάτη σας, σίγουρα θα θελήσετε να προσθέσετε αυτή την ωραία ιδέα στο γραφείο του σπιτιού σας. Χρησιμοποιώντας δύο ξεχωριστά γραφεία ή το ίδιο, μπορείτε να κάνετε ξεχωριστούς χώρους εργασίας για εσάς και το συνεργάτη σας, ενώ θα είστε κοντά.

10. Προσθέστε έναν Τοίχο Έντονου Χρώματος στο Γραφείο Σας

Ουάου! Αυτή θα είναι η πρώτη λέξη που θα βγει από το στόμα σας όταν τελειώσετε με αυτό το γραφείο στο σπίτι. Αυτός το φωτεινός τοίχος προωθεί τη δημιουργικότητα και την καινοτομία.

Ας οικοδομήσουμε το σπίτι των ονείρων σας!

Το νέο σας σπίτι, που μεγαλώνει μαζί σας.

Είναι ένα σύγχρονο σύστημα τμηματικής κατασκευής σπιτιού. Μια νέα ιδέα στην Κύπρο που σας επιτρέπει να αποκτήσετε το σπίτι των ονείρων σας με προσιτό κόστος. Προσθέστε επιπλέον δωμάτια ή χώρο που είναι συμβατοί με το υπόλοιπο σπίτι μόνο όταν οι ανάγκες σας (ή οικογένεια) μεγαλώνουν. Έχεις πλήρη έλεγχο.

✔ πλήρως προσαρμόσιμο στις ανάγκες και στον προϋπολογισμό σας
✔ σύγχρονο σχεδιασμό αρχιτέκτονα
✔ το ήμισυ του χρόνου κατασκευής ενός κανονικού σπιτιού

Τα τελευταία 15 χρόνια έχουμε κατασκευάσει πάνω από 200 οικολογικά σπίτια σε όλη την Κύπρο.