Ένα κεφαλάρι κάνει συχνά το σημείο εστίασης σε ένα υπνοδωμάτιο και μερικές φορές ακόμη καθορίζει τη συνολική διακόσμηση. Αν επιλέξετε να πάτε με αυτόν τον τρόπο, θα πρέπει να έχετε ένα κεφαλάρι που πραγματικά κάνει μια δήλωση. Φτηνές προεπιλεγμένες επιλογές δεν είναι η καλύτερη επιλογή.

Αν είστε δημιουργικοί, φυσικά θα θέλατε ένα κεφαλάρι που μπορείτε να το DIY και να οικοδομήσετε ένα μοναδικό διακοσμητικό χαρακτηριστικό για την κρεβατοκάμαρά σας με αυτόν τον τρόπο. Μπορεί να είναι σε ένα ρουστίκ στυλ από ξύλο, ή επικαλυμμένο, φουντωτό από ύφασμα, ή ίσως ακόμη και ένα κατασκευασμένο από ανακυκλωμένα υλικά. Σε κάθε περίπτωση, εδώ είναι 8 εύκολες DIY ιδέες για κεφαλάρι που θα απολαύσετε.

Easy to build DIY Rustic Wooden Headboard with Lights @istandarddesign

Ρουστίκ Ξύλινο Κεφαλάρι με Φώτα

Αυτό το DIY κεφαλάρι είναι αρκετά κλασικό. Ο καθένας μας αγαπά ρουστίκ διακόσμηση και με ένα τέτοιο ως ένα κομβικό σημείο στην κρεβατοκάμαρά σας είναι μια καταπληκτική επιλογή. Αυτό υπαγορεύει μια πολύ ζεστή διακόσμηση και οι φωτεινές απλίκες που ταιριάζει με το στυλ είναι θαυμάσια εμφάση.

Οδηγίες: liveyourgoals.ca

 

Very easy to build DIY Fabric Headboard @istandarddesign

Υφασμάτινο Κεφαλάρι

Αν θέλετε μια απλή και εύκολη λύση, το υφασμάτινο κεφαλάρι θα είναι η τέλεια επιλογή για εσάς. Το μόνο που χρειάζεται είναι ένα απλό ξύλινο πλαίσιο και ένα κομμάτι ύφασμα της επιλογής σας για να χτίσετε ένα όμορφο διακοσμητικό για την κρεβατοκάμαρά σας

Οδηγίες: kindleyourcreativity.blogspot.com

 

 

Check out how to build this easy DIY Pallet Headboard @istandarddesign

Κεφαλάρι απο Παλέτα

Όταν πρόκειται για DIY ρουστίκ διακόσμηση, το ξύλο παλέτα είναι το κατάλληλο υλικό, γι ‘αυτό είναι απαραίτητο να το βρείτε σε αυτή τη λίστα. Αυτό είναι ρουστίκ κεφαλάρι με την άνιση ακμή η οποία δημιουργεί πολλή γοητεία. Απλά φωτιστικά κάνουν μια μεγάλη λειτουργική προσθήκη.

Οδηγίες: ricedesignblog.com

 

Check out how to build this easy DIY Ttufted Headboard @istandarddesign

Φουντωτό Κεφαλάρι

Εάν επρόκειτο να αγοράσετε, ένα φουντωτά κεφαλάρι αν και είναι μια δημοφιλής επιλογή, αν είναι λίγο ακριβή. Μπορείτε να κάνετε ένα πολύ φθηνά, αν είστε πρόθυμοι να περάσετε μερικές ώρες σε ταπετσαρίες πάνω απο ένα ξύλινο πλαίσιο.

Οδηγίες: sarahmdorseydesigns.blogspot.com

 

 

Check out how to build an easy DIY Repurposed Vintage Window Frame Headboard @istandarddesign

Κεφαλάρι Vintage απο Παράθυρο

Παλιά παράθυρα δεν είναι μόνο ένας τρόπος για να κάνετε χρήση φθηνών υλικών, αλλα και δημιουργούν μια μεγάλη ιδιαίτερη έμφαση στη διακόσμηση της κρεβατοκάμαρα σας. Είναι μία από αυτές τις μοναδικές ιδέες που πρέπει να δοκιμάσετε στο σπίτι.

Οδηγίες: www.lizmarieblog.com

 

 

Check out how to build and easy DIY Modern Tufted Headboard @istandarddesign

Σύγχρονο Κεφαλάρι Ταπετσαρίας

Ένα DIY κεφαλάρι δεν πρέπει να είναι πάντα ρουστίκ – ίσως δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε αυτό το στυλ στην διακόσμηση του σπιτιού σας σε όλα. Εδώ είναι μια ιδέα για ένα μοντέρνο στυλ φουντωτό κεφαλάρι το οποίο είναι αρκετά εύκολο να γίνει.

Οδηγίες: www.classyclutter.net

 

 

Check out how to easily build a DIY Barn Door Headboard @istandarddesignΚεφαλάρι απο Πόρτα Αχυρώνα

Πηγαίνοντας πίσω στην ρουστίκ διακόσμηση υπνοδωματίου, ένα κεφαλάρι απο πόρτα του αχυρώνα είναι μια άλλη δημοφιλής επιλογή. Είναι λίγο πιο περίπλοκο για να χτίστει από τα άλλα στη λίστα, αλλά ακόμα αρκετά εύκολο. Το τελικό αποτέλεσμα είναι εγγυημένο για φέρει ολόκληρο το ντεκόρ μαζί.

Οδηγίες : littleyellowbarn.com

 

 

Check out how to build a DIY Rustic Shelf Headboard @istandarddesign

Ρουστίκ Κεφαλάρι απο Ράφια

Αυτή η ιδέα για κεφαλάρι είναι ένα από τις πιο περίπλοκες καθώς συνδυάζει μαζί εμφάνιση και λειτουργικότητα. Πρώτον, έχει ένα λευκό ρουστίκ πλαίσιο με όμορφες λεπτομέρειες κάνιστρο και ένα ράφι για επίδειξη. Στη συνέχεια, θα έχει μια ταπετσαρία στο κύριο μέρος του κεφαλαριού. Πραγματικά, ένας υπέροχος σχεδιασμός.

Οδηγίες: robin-happyathome.blogspot.com

Ας οικοδομήσουμε το σπίτι των ονείρων σας!

Το νέο σας σπίτι, που μεγαλώνει μαζί σας.

Είναι ένα σύγχρονο σύστημα τμηματικής κατασκευής σπιτιού. Μια νέα ιδέα στην Κύπρο που σας επιτρέπει να αποκτήσετε το σπίτι των ονείρων σας με προσιτό κόστος. Προσθέστε επιπλέον δωμάτια ή χώρο που είναι συμβατοί με το υπόλοιπο σπίτι μόνο όταν οι ανάγκες σας (ή οικογένεια) μεγαλώνουν. Έχεις πλήρη έλεγχο.

✔ πλήρως προσαρμόσιμο στις ανάγκες και στον προϋπολογισμό σας
✔ σύγχρονο σχεδιασμό αρχιτέκτονα
✔ το ήμισυ του χρόνου κατασκευής ενός κανονικού σπιτιού

Τα τελευταία 15 χρόνια έχουμε κατασκευάσει πάνω από 200 οικολογικά σπίτια σε όλη την Κύπρο.