Ταπεινά και όμορφα στην ατέλεια τους, μικρές εξοχικές κατοικίες με χειροποίητα στοιχεία να ανακαλέσουν στη μνήμη τις ιστορίες των αδελφών Γκριμ και άλλα παραμύθια, μας κάνει να θέλουμε πολύ ένα αξιολάτρευτο σαν και αυτά κατοικίες να πούμε δικό μας. Αυτά τα μικροσκοπικά σπίτια αποτελούν πηγή έμπνευσης για, και είναι σίγουρα διασκεδαστικά.
Έτσι κάνετε στον εαυτό σας μια κούπα ζεστό κακάο, εγκατασταθούν σε κάποες κουβέρτες και ετοιμαστείτε να ονειροπολείσετε ζεστές χιονισμένες κατοικίες γεμάτες με τη μαγεία της αφήγησης.

fairytale-cottages-queens-hamlet

Της Βασίλισσας Άμλετ, Γαλλία

Θα μπορούσαμε να πούμε αυτό είναι μια πραγματικό, αυθεντικό εξοχικό σπίτι παραμύθι. Αυτό λέγεται «Hameau de la Reine», ή Άμλετ της Βασίλισσας, και χτίστηκε για την Marie Antoinette μεταξύ 1785 και 1792. Τα πάντα, από τις αναλογίες της και την αχυρένια στέγη σε μονόπλευρη σκάλα και τον όμορφο κήπο χρησιμεύουν ως ιδανική πηγή έμπνευσης για το σύγχρονο αντίγραφο εξοχικό σπίτι .

(Εικόνα από: stuck in customs)

 

 

fairytale-cottages-storybook-new-york

Ο Παραμυθένιος Αχυρώνας της Νέας Υόρκης

Εάν έχετε λαχτάρα για μια παραμυθένια εμπειρία, αλλά όταν δεν κοντά στην οικοδόμηση ένα μικρό σπίτι από το δικό σας, μπορείτε να ζήσετε τις φαντασιώσεις σας στο Rhinebeck, Νέα Υόρκη. Αυτή η ενοικίαση του σπιτιού είναι σε υψηλή ζήτηση, έτσι ώστε η λίστα αναμονής να είναι μεγάλη, αλλά αξίζει τον κόπο: οι λεπτομέρειες όπως πέτρινους τοίχοι , ζεστό ξύλο και παιχνιδιάρικη σχεδίαση θα σας κάνει να αισθανθείτε σαν να είναι κατάλληλη για μια πριγκίπισσα.

(Εικόνες από: storybook-cottage.net)

 

 

fairytale-cottages-english-thatched

Αγγλική Αχυρένια Στέγη

Οι Αχυρένιες σκεπές, όπως φαίνεται σε αυτό το αξιολάτρευτο παράδειγμα, είναι ένα από τα χαρακτηριστικά των σπιτιών παραμύθι. Οι μέθοδοι με άχυρο χρησιμοποιούνται σε όλο τον κόσμο, αλλά είναι πιο στενά συνδεδεμένες με την ύπαιθρο του Ηνωμένου Βασιλείου. Πάνω από 250 στέγες στη Νότια Αγγλία έχουν στρώσεις άχυρου που εφαρμόστηκαν περισσότερο από 500 χρόνια πριν!

(Εικόνα από : simply think shabby)

 

 

fairytale-cottages-rounded-stone

Στρογγυλεμένη Πέτρα

Αυτή η γλυκιά πέτρινη εξοχική κατοικία διαθέτει ένα γλυπτό στέγη με άχυρο, με μόλυβδο τζάμια και πολλαπλές καμινάδες μαζί με ένα περιφραγμένο κήπο – μπορεί να είναι οποιοδήποτε πιο υποβλητικό;

(Εικόνα από: home-designing.com)

 

 

fairytale-cottages-victorian-catskills

Μικροσκοπική Καλύβα

Μια καμπίνα κυνηγιού μετατράπεικε σε ένα ολό-λευκό, κομψό εξοχικό σπίτι στα χέρια της Sandra Foster, η οποία το χρησιμοποιεί ως ένα ρομαντικό καταφύγιο. Τα εξοχικό σπίτι μόλις μετρά μόνο 9 από 14 πόδια και το κόστος μόνο $ 3000 για την ανακαίνιση και διακόσμηση σε αυτό το Βικτωριανό ομορφιάς.

(Εικόνα από: tiny house blog)

 

 

fairytale-cottages-picturesque-garden

Εικονικός Κήπος

Αυτή η υπέροχη καλύβα φένετε πολύ τέλεια για να είναι αληθινή. Βρίσκετε, ακριβώς ενάντια στα σκοτεινά δάση και έρχεται σε αντίθεση με την εικόνα.

(Εικόνα από: 24 media)

 

 

fairytale-cottages-tiny-victorian

Μικροσκοπικό Βικτωριανό Σπίτι

Είναι ένα θέατρο με κήπο και όχι το σπίτι κάποιου, αλλά αυτό το μικρό πολύχρωμο σπίτι με βικτοριανά στοιχεία θα μπορούσε εύκολα να στεγάσει ένα άτομο με την τάση να ζει απλά.
Θυμίζει μικροσκοπικά ξύλινα σπίτια είναι χτισμένα πάνω σε τροχούς ή ιδρύματα

(Εικόνα από: Pandorea)

 

 

fairytale-cottages-hansel-2

Χάνσελ

Δεν υπάρχει μεγαλύτερο σύγχρονο παραμύθι χωριό από Carmel-by-the-Sea στην Καλιφόρνια.
Αυτή η κοινότητα διαθέτει μια σειρά από γοητευτικά σπίτια που χτίστηκαν στη δεκαετία του 1920 από το Hugh Comstock. Όλα ξεκίνησαν όταν η γυναίκα του αρχιτέκτονα, του ζήτησε να της χτίσουν ένα σπίτι κούκλα ως εκθεσιακός χώρος για τις πάνινες κούκλες που πωλούνται, και το αποτέλεσμα ήταν το «Χάνσελ», πιο πάνω.

(Εικόνα από : tales from carmel, storybook1)

 

 

fairytale-cottages-carmel-sea

Windamere

Το Windamere είναι ένα άλλο εξοχικό σπίτι Comstock στο Carmel, και το πιο εντυπωσιακό και διακριτικό χαρακτηριστικό της σαφώς είναι η ασυνήθιστη υφή της οροφής. Τα βότσαλα κέδρου ατμού-λυγισμένα σε καμπύλη και μαίανδρος κατά μήκος των επιφανειών της οροφής, είναι μια ικανότητα που δεν είναι εύκολο να βρεθεί ανάμεσα σε σημερινή τεχνίτες.

(Εικόνα από: redbubble)

 

 

fairytale-cottages-sunwise-turn-carmel

Ηλιοδρομική Turn

Φαντάστηκε από πολλούς περαστικούς να είναι το εξοχικό σπίτι των Επτά Νάνωνς, η Ηλιοδρομική Turn είναι μια άλλη δημιουργία Comstock. Άθλιο αλλά και γλυκό απλά ως πραγματικό απεριποίητο εξοχικό σπίτι στο δάσος, το σπίτι, επίσης γνωστό ως το σπίτι Elspeth Rose είναι εντελώς διαχρονικό.

(Εικόνες από: tales from carmel)

 

 

fairytale-cottage-obers-carmel

Obers

Το Obers ήταν το δικό του σπίτι του Comstock, που κατασκευάστηκε απο τούβλο, πέτρα και τα σκαλισμένα τελειώματα στο χέρι.

(Εικόνα από: linda hartong)

 

 

fairytale-cottages-tuck-box

Το Κουτί Τακ

Αν ψάχνετε σχεδόν σαν κάτι κατ ‘ευθείαν από την Disneyland, το Tuck Box ήταν το γραφείο του Hugh Comstock και χτίστηκε το 1927. Είναι πλέον το κατάστημα με είδη δώρων Tuck και το οποίο περιλαμβάνει μια αίθουσα τσαγιού.

(Εικόνα απο: linda hartong)

 

fairytale-cottages-marchen-haus

Marchen Haus

Ένα ακόμα Comstock σπίτι για να σας κάνει να αναστενάζετε στο όνειρο. Το Märchen Haus φέρει όλα τα χαρακτηριστικά ενός υπέροχου χειροποίητου σπίτιου που συμπεριλαμβάνει ασύμμετρα παράθυρα, καμπτόμενα κεραμίδια και παραμορφωμένη καμινάδα.

(Εικόνα από :tales from carmel)

 

 

fairytale-cottages-rectory-plymouth

Πρεσβυτέριο Εξοχικό , Πλύμουθ, Αγγλία

Ποιός δεν θα ήθελε να ζήσει σε ένα παλιό εξοχικό σαν και αυτο στην αγγλική ύπαιθρο;
Aυτό το παλιό εξοχικό είναι τώρα ένα ιδιωτικό σπίτι, ακόμα δίπλα στο παλιό νεκροταφείο με το οποίο ήταν κάποτε σχετιζόταν.

(Εικόνα από: bex ross)

 

 

fairytale-cottages-wooden-poland

Εκπληκτικό Ξύλινο Εξοχικό Σπίτι, Πολωνία

Από την Πολωνία έρχεται μια άλλη εκπληκτική χειροποίητη δημιουργία. Αυτή η εξοχική κατοικία βρίσκεται στο Białka Tatrzańska, στα Όρη Τάτρα.

(Εικόνα από: kebabsuperior)

Ας οικοδομήσουμε το σπίτι των ονείρων σας!

Το νέο σας σπίτι, που μεγαλώνει μαζί σας.

Είναι ένα σύγχρονο σύστημα τμηματικής κατασκευής σπιτιού. Μια νέα ιδέα στην Κύπρο που σας επιτρέπει να αποκτήσετε το σπίτι των ονείρων σας με προσιτό κόστος. Προσθέστε επιπλέον δωμάτια ή χώρο που είναι συμβατοί με το υπόλοιπο σπίτι μόνο όταν οι ανάγκες σας (ή οικογένεια) μεγαλώνουν. Έχεις πλήρη έλεγχο.

✔ πλήρως προσαρμόσιμο στις ανάγκες και στον προϋπολογισμό σας
✔ σύγχρονο σχεδιασμό αρχιτέκτονα
✔ το ήμισυ του χρόνου κατασκευής ενός κανονικού σπιτιού

Τα τελευταία 15 χρόνια έχουμε κατασκευάσει πάνω από 200 οικολογικά σπίτια σε όλη την Κύπρο.