Κάθε φορά που μπαίνετε στο σπίτι κάποιου, συχνά συναντάτε μια μοναδική μυρωδιά. Τις περισσότερες φορές είναι ευχάριστη και προκαλεί νοσταλγία. Εάν θέλετε το σπίτι σας να μυρίζει ωραία, μπορείτε να το πετύχετε με πολλούς τρόπους, αποφεύγοντας τη χρήση αποσμητικών χώρου τα οποία περιέχουν πολλά χημικά. Φτιάξαμε μια λίστα με ιδέες για να κάνετε το σπίτι σας να μυρίζει υπέροχα:

1. Δοκιμάστε ένα Simmer Pot

How to Make Your Home Smell Amazing

Image via: motherthyme , kcet

Υπάρχουν πολλές συνταγές που μπορείτε να ακολουθήσετε για να φτιάξετε το δικό σας simmer pot. Εάν σας αρέσουν τα μπαχαρικά τότε μπορείτε να το γεμίσετε με νερό και να ρίξετε μέσα κανέλα, γλυκάνισο και κάρδαμο. Μπορείτε να χαρίσετε στο σπίτι σας απίστευτο λουλουδένιο άρωμα βράζοντας λίγη αποξηραμένη λεβάντα.

2. Χρησιμοποιήστε Ψεκαστήρα Αιθερίων Ελαίων

How to Make Your Home Smell Amazing

Image via: rd

Οι ψεκαστήρες αιθερίων ελαίων αποτέλουν έναν γρήγορο τρόπο να εμπλουτίσετε την ατμόσφαιρα με το αγαπημένο σας άρωμα με λίγες μόνο σταγόνες από αιθέρια έλαια. Μπορείτε να κάνετε μόνοι σας αρωματοθεραπεία κάθε μέρα με έναν τέτοιο ψεκαστήρα μέσα στο σπίτι.

3. Φτιάξτε ένα Αρωματικό Ποτ-πουρί

How to Make Your Home Smell Amazing

Image via: wikihow , helloglow

Δημιουργήστε ένα απαλό άρωμα στο σπίτι σας φτιάχνοντας έναν συνδυασμό από αποξηραμένα βότανα, φέτες από κίτρο, μπαχαρικά και πέταλα.

4. Ανάψτε Αρωματικά Κεριά

How to Make Your Home Smell Amazing

Image via: worldmarket

Τα αρωματικά κεριά είναι ένας εύκολος τρόπος να δώσετε στην φωλίτσα σας αξεπέραστο άρωμα. Τα αρωματικά κεριά δεν θα διαχύσουν μόνο ένα χαλαρωτικό άρωμα, αλλά θα κάνουν, επίσης, το σπίτι σας να δείχνει πιο φιλόξενο με το απαλό φως που εκπέμπουν.

5. Ψήστε Κάτι Νόστιμο

How to Make Your Home Smell Amazing

Image via: delish

Ο οποισδήποτε καταλαβαίνει εάν κάτι ψήνεται μέσα στο σπίτι που μόλις μπήκε. Φτιάξτε, λοιπόν, λαχταριστά μάφιν με βανίλια ή μια φουρνιά μπισκότα.

6. Εξαπλώστε Τη Μυρωδιά του Καφέ

Image via: noshon

Γεμίστε ένα μπολ με φρέσκους κόκκους καφέ. Τοποθετήστε κεριά ρεσό κοντά του. Καθώς τα κεριά θα καίνε, θα ζεσταθούν οι κόκκοι και θα απελευθερώσουν ένα άρωμα σαν αυτό που συναντάμε στα καφεκοπτεία.

7. Προσθέστε Φυτά Εσωτερικού Χώρου

How to Make Your Home Smell Amazing

Image via: bhg , jossandmain

Τα φυτά δίνουν ζωντάνια στον χώρο και εάν επιλέξετε αρωματικό φυτό όπως ένα βότανο ή λουλούδι, θα εξαπλώσετε την μυρωδιά του στην κουζίνα σας.

8. Φτιάξτε Κερί από Φλούδα Πορτοκαλιού

How to Make Your Home Smell Amazing

Λιώστε λίγο κερί και βάλτε το σε μια πορτοκαλόφλουδα με ένα φυτίλι στη μέση. Κάθε φορά που το ανάβετε, θα διοχετεύει ένα φρέσκο άρωμα κίτρου στο σπίτι σας.

9. Φτιάξτε Αποσμητικά Χώρου σε Γυάλινα Βάζα

How to Make Your Home Smell Amazing

Image via: tidymom

Γεμίστε ένα γυάλινο βάζο με μαγειρική σόδα και προσθέστε μια κουταλιά από κάποιο αιθέριο έλαιο. Κάντε τρύπες στο καπάκι. Μόλις φτιάξατε ένα φυσικό, χωρίς χημικά αποσμητικό για το σπίτι σας.

.

10. Κάντε το Σπίτι Σας να Μυρίζει Υπέροχα με Κάποιο Αρωματικό Κίτρο

How to Make Your Home Smell Amazing

Όταν λέμε αρωματικό κίτρο εννοούμε ένα ξινό φρούτο, συνήθως πορτοκάλι, το οποίο πρώτα το τρυπάμε και έπειτα βάζουμε πάνω του κάποιο αρωματικό όπως γαρίφαλο ώστε να δημιουργηθεί ένας απίστευτος συνδυασμός αρωμάτων.

Το νέο σας σπίτι, που μεγαλώνει μαζί σας.

Είναι ένα σύγχρονο σύστημα τμηματικής κατασκευής σπιτιού. Μια νέα ιδέα στην Κύπρο που σας επιτρέπει να αποκτήσετε το σπίτι των ονείρων σας με προσιτό κόστος. Προσθέστε επιπλέον δωμάτια ή χώρο που είναι συμβατοί με το υπόλοιπο σπίτι μόνο όταν οι ανάγκες σας (ή οικογένεια) μεγαλώνουν. Έχεις πλήρη έλεγχο.

✔ πλήρως προσαρμόσιμο στις ανάγκες και στον προϋπολογισμό σας
✔ σύγχρονο σχεδιασμό αρχιτέκτονα
✔ το ήμισυ του χρόνου κατασκευής ενός κανονικού σπιτιού

Τα τελευταία 15 χρόνια έχουμε κατασκευάσει πάνω από 200 οικολογικά σπίτια σε όλη την Κύπρο.