Οι αλλαγές σε οποιοδήποτε δωμάτιο είναι πάντα καλή ιδέα. Ακόμα καλύτερο όμως, θα είναι το βλέμμα του παιδιού σας όταν δει ότι ετοιμάσατε κάτι όμορφο για το δωμάτιό του. Συγκεντρώσαμε λοιπόν ορισμένες ιδέες με εύκολες κατασκευές. Είμαστε σίγουροι πως θα μπείτε στον πειρασμό να τις δοκιμάσετε:

1. Κούνιες από Κλαδιά Δέντρων για Λούτρινα Αρκουδάκια

DIY Ideas for Kids Bedrooms

Image via: gardentherapy

Κόψτε μερικά παχιά κλαδιά στο επιθυμητό σας μήκος και φτιάξτε τρύπες στις άκρες του κάθε κλαδιού. Δέστε κόμπο κομμάτια σχοινιού και περάστε τα μέσα από τις τρύπες για να δημιουργήσετε κούνιες για τα λούτρινα ζωάκια σας.

2. Ανακαίνιση του Τοίχου με Πουά Προσθήκες

DIY Ideas for Kids Bedrooms

Image via: thefancyshack

Εάν θέλετε να ανανεώσετε τον τοίχο σας σε μόλις δεκαπέντε λεπτά, αγοράστε χρωματιστά κυκλάκια και προσθέστε τα όπως εσείς θέλετε στον τοίχο.

3. Μια Επιτοίχια Γκαλερί Γεμάτη Πολύχρωμες Κορνίζες

DIY Ideas for Kids Bedrooms

Image via: projectnursery

Βρείτε κορνίζες σε ταιριαστά ή αντιθετικά χρώματα που δείχνουν ωραίες η μία δίπλα στην άλλη και φτιάξτε μια γκαλερί από αυτές.

4. Σειρά από Χάρτινα Φωτιστικά

Image via: munchkintime

Κόψτε λωρίδες από έγχρωμο χαρτί χειροκατασκευών και διπλώστε τα σε σχήμα λάμπας, όπως στην εικόνα.

5. Σημαιάκια Χωρίς Ράψιμο

DIY Ideas for Kids Bedrooms

Image via: projectnursery

Για να φτιάξετε γρήγορα τα σημαιάκια, απλά κόψτε κομμάτια τριγωνικού σχήματος από εκτυπωμένο σκληρό χαρτί και διακοσμήστε τα κολλώντας τους τρίμμα πομ πομ.

.

6. Πλαίσιο Έκθεσης των Εικαστικών των Παιδιών με Καβίλια και Κλιψάκια Κουρτίνας

DIY Ideas for Kids Bedrooms

Τα παιδιά ασχολούνται με καλλιτεχνικά στο σχολείο και λατρεύουν τις δημιουργίες τους. Για να ενθαρρύνετε τους μικρούς μας καλλιτέχνες, μπορείτε να φτιάξετε ένα πλαίσιο στον τοίχο, πάνω στο οποίο θα μπορούν να πλασάρουν τις δημιουργίες τους. Με ξύλινα καβίλια, γαντζάκια και κλιψάκια κουρτίνας θα μπορείτε να φτιάξετε μια τέτοια κατασκευή όπου θέλετε στο δωμάτιο.

7. Νεόν Χρωματιστά Κρεμαστάρια Τοίχοι σε Σχήμα Ζώων

Image via: sayyes

Θέλετε να προσθέσετε γαντζάκια για μπουφάν στο δωμάτιο των παιδιών σας για να κρεμάνε τα ρούχα τους κάθε μέρα; Εάν ναι, φτιάξτε τα δικά σας γαντζάκια από βαμμένα με σπρέι ζωάκια που θα τα κολλήσετε σε ξύλινη επιφάνεια στον τοίχο.

8. Χειροποίητα Καφασάκια Αποθήκευσης Παιχνιδιών

DIY Ideas for Kids Bedrooms

Image via: abubblylife

Αγοράστε ξύλινα καφάσια από οποιοδήποτε κατάστημα και βάψτε τα στο χρώμα που εσείς θέλετε. Δώστε τους λεπτομέρεια ζωγραφίζοντας χαμογελάκια και ματάκια.

9. Κρεμαστό Ουράνιο Τόξο Χωρίς Ράψιμο

DIY Ideas for Kids Bedrooms

Image via: imaginegnats

Κόψτε λωρίδες από χρωματιστά (στα χρώματα του ουρανίου τόξου) υφάσματα και τυλίξτε τα σε ξύλινο καβίλι. Κρεμάστε τα στον τοίχο χρησιμοποιώντας δερμάτινο σκοινί.

10. Ράφια – Βιβλιοθήκες με Έμφαση στις Εικόνες

DIY Ideas for Kids Bedrooms

Οργανώστε τα βιβλία των παιδιών σας στο δωμάτιό τους με αυτό τον τρόπο. Έτσι, θα μπορούν εύκολα να βλέπουν τους τίτλους των βιβλίων και να αποφασίζουν ποια θα είναι η επόμενη ιστορία που θα τους διαβάσετε για να κοιμηθούν.

Το νέο σας σπίτι, που μεγαλώνει μαζί σας.

Είναι ένα σύγχρονο σύστημα τμηματικής κατασκευής σπιτιού. Μια νέα ιδέα στην Κύπρο που σας επιτρέπει να αποκτήσετε το σπίτι των ονείρων σας με προσιτό κόστος. Προσθέστε επιπλέον δωμάτια ή χώρο που είναι συμβατοί με το υπόλοιπο σπίτι μόνο όταν οι ανάγκες σας (ή οικογένεια) μεγαλώνουν. Έχεις πλήρη έλεγχο.

✔ πλήρως προσαρμόσιμο στις ανάγκες και στον προϋπολογισμό σας
✔ σύγχρονο σχεδιασμό αρχιτέκτονα
✔ το ήμισυ του χρόνου κατασκευής ενός κανονικού σπιτιού

Τα τελευταία 15 χρόνια έχουμε κατασκευάσει πάνω από 200 οικολογικά σπίτια σε όλη την Κύπρο.