Εάν αναζητάτε έμπνευση για να αναδιαμορφώσετε το μικρό σας αίθριο χώρο ή μπαλκόνι, έχουμε μερικές υπέροχες συμβουλές σχεδίασης για να σας βοηθήσουμε να ξεκινήσετε.

Στην Κύπρο λόγω του ζεστού κλίματος, περνούμε πολύ περισσότερο χρόνο έξω, οπότε ήρθε η ώρα να σχεδιάσετε ή να ξανά-σχεδιάσετε τη βεράντα σας για να δημιουργήσετε μια ζεστή ατμόσφαιρα που θα σας ενθαρρύνει να περάσετε περισσότερο χρόνο στον εξωτερικό σας χώρο. Προσπαθήστε να αξιοποιήσετε στο έπακρο το χώρο σας χωρίς να ξοδέψετε πολλά χρήματα ή χρόνο χρησιμοποιώντας φυτά και αξεσουάρ. Από την αναδιάταξη των επίπλων στην αύξηση του μικρού σας χώρου με τη χρήση καθρέφτη, ακόμη και με την προσθήκη ενός χαλιού εξωτερικού χώρου, αυτές οι πρακτικές συμβουλές θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε!

Βεβαιωθείτε να μας πείτε ποιος υπαίθριος χώρος σας αρέσει περισσότερο!

Small Patio Decorating-03-1 Kindesign

 

 

Προσθέστε Φυτεύσεις

Small Patio Decorating-06-1 Kindesign

Τα φρέσκα, ζωντανά φυτά μπορούν να μεταμορφώσουν την εμφάνιση και την αίσθηση της βεράντας σας, έτσι κάθε επένδυση που κάνετε εδώ είναι αξίζει τον κόπο σας.

 

 

Προσθέστε μαξιλάρια

Small Patio Decorating-12-1 Kindesign

Small Patio Decorating-11-1 Kindesign

Βάζοντας μαξιλάρια μπορείτε να φρεσκάρετε τον χώρο σε μια στιγμή. Τα υφάσματα εξωτερικού χώρου είναι τα καλύτερα, επειδή είναι σχεδιασμένα να αντιστέκονται στην λεύκανση και το ωίδιο. Αν δεν μπορείτε να αντισταθείτε χρησιμοποιώντας εσωτερικά μαξιλάρια στην αυλή σας, απλά κρατήστε έναν πάγκο αποθήκευσης σε ένα προστατευόμενο σημείο στο χέρι για να τα φυλάξετε ώστε να διαρκέσουν σε εξωτερικούς χώρους για μεγάλο χρονικό διάστημα.

 

 

Καθορίστε τα σύνορα του χώρου

Small Patio Decorating-15-1 Kindesign

Η τοποθέτηση φυτών στην βεράντα σας με τα φυτά μπορεί να σας βοηθήσει να αισθανθείτε πιο φιλόξενα και οικεία. Καλλιεργητές γεμάτοι με θάμνους κάνουν ένα εξαιρετικό σύνορο. Σε μια βεράντα που είναι ανοιχτή σε ένα μεγαλύτερο υπαίθριο χώρο, μπορούν να σταθούν ως εναλλακτικός φράχτης.

 

 

Επιλέξτε ένα συνδυασμό χρωμάτων

Small Patio Decorating-16-1 Kindesign

Small Patio Decorating-20-1 Kindesign

Εάν επιλέξετε δύο ή τρία χρώματα για όλο τον χώρο θα βοηθήσει την βεράντα σας να φαίνεται ομοιόμορφη και καλά τοποθετημένη.

 

 

Χρησιμοποιήστε ένα χαλί εσωτερικού και εξωτερικού χώρου

Small Patio Decorating-26-1 Kindesign

Small Patio Decorating-25-1 Kindesign

Ένα υπαίθριο καθιστικό γίνεται πιο γοητευτικό και πιο φιλόξενο με την προσθήκη ενός χαλιού. Για μια τραπεζαρία, το χαλί πρέπει να είναι αρκετά μεγάλο για να χωράει κάτω από τις καρέκλες όταν τραβιούνται έξω ελαφρά. Για ένα καθιστικό με καναπέδες , το χαλί μπορεί να χωρέσει είτε κάτω από όλα τα έπιπλα είτε ακριβώς κάτω από το τραπέζάκι του καφέ και φτάσει στα μπροστινά πόδια των επίπλων.

 

 

Προσθέστε μια ελεύθερη ομπρέλα

Small Patio Decorating-29-1 Kindesign

Small Patio Decorating-32-1 Kindesign

Σε μια ακάλυπτη βεράντα, μια ομπρέλα είναι απαραίτητη. Ο ανεξάρτητος τύπος σας δίνει μεγαλύτερη ευελιξία να την τοποθετήσετε εκεί που χρειάζεται και θα λειτουργήσει ή θα συνδιαστεί με οποιοδήποτε τραπέζι ή καρέκλες.

 

 

Δημιουργήστε ένα σημείο εστίασης

Small Patio Decorating-33-1 Kindesign

Small Patio Decorating-34-1 Kindesign

Σκεφτείτε τι χρησιμοποιείτε για τη βεράντα σας και τι θα θέλατε να χρησιμοποιήσετε στο μέλλον. Είναι τα έπιπλα διευθετημένα κατά τρόπο που έχει νόημα για τις ανάγκες σας; Όπως και στο σαλόνι σας, φαίνεται συνήθως καλύτερα να τραβάτε τα έπιπλα μακριά από τους τοίχους. Πειραματιστείτε με διαφορετικές ρυθμίσεις μέχρι να νιώσετετο σωστό.

 

 

Κάντε τις γωνίες πιο απλές με φυτά

Small Patio Decorating-36-1 Kindesign

Οι οξείες γωνίες δεν είναι μόνο μια πρόκληση να διακοσμήθουν, αλλά αν μείνουν άδειες μπορούν να κάνουν ένα χώρο να αισθάνεται περιορισμένος και άβολος. Συμπληρώστε τις γωνίες με φυτά σε γλάστρες για να τις απλοποιήσετε – τα ψηλά φυτά και οι τοίχοι λειτουργούν ιδιαίτερα καλά.

 

 

Σκεφτείτε το στυλ και τη διάθεση που θέλετε να δημιουργήσετε

Small Patio Decorating-42-1 Kindesign

Small Patio Decorating-41-1 Kindesign

Κομψή, μοντέρνα και χαρούμενη; Συγκρατιμένη, πλούσια και εκλεκτική; Προσπαθήστε να σημειώσετε το βλέμμα και την αίσθηση που θέλετε με λίγα λόγια και να τα χρησιμοποιήσετε για να σας βοηθήσουν να λαμβάνετε αποφάσεις όταν κάνετε αγορές.

 

 

Κρεμάστε έναν καθρέφτη

Small Patio Decorating-47-1 Kindesign

Κρεμάζοντας έναν καθρέφτη σε έναν εξωτερικό τοίχο ή φράχτη είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να δημιουργήσετε μια αίσθηση ευρυχωρίας σε ένα μικρό χώρο. Επιλέξτε ένα πλαίσιο καθρέφτη που μπορεί να συνδιαστεί στα στοιχεία του χώρου και να κρεμάστε σε μια καλυμμένη ασφαλή περιοχή.

Πηγή: Kindesign

Ας οικοδομήσουμε το σπίτι των ονείρων σας!

Το νέο σας σπίτι, που μεγαλώνει μαζί σας.

Είναι ένα σύγχρονο σύστημα τμηματικής κατασκευής σπιτιού. Μια νέα ιδέα στην Κύπρο που σας επιτρέπει να αποκτήσετε το σπίτι των ονείρων σας με προσιτό κόστος. Προσθέστε επιπλέον δωμάτια ή χώρο που είναι συμβατοί με το υπόλοιπο σπίτι μόνο όταν οι ανάγκες σας (ή οικογένεια) μεγαλώνουν. Έχεις πλήρη έλεγχο.

✔ πλήρως προσαρμόσιμο στις ανάγκες και στον προϋπολογισμό σας
✔ σύγχρονο σχεδιασμό αρχιτέκτονα
✔ το ήμισυ του χρόνου κατασκευής ενός κανονικού σπιτιού

Τα τελευταία 15 χρόνια έχουμε κατασκευάσει πάνω από 200 οικολογικά σπίτια σε όλη την Κύπρο.