Θέματα σχεδίασης και οι περιορισμοί

Η Ecotek σας δίνει την ευελιξία για να δημιουργήσετε οποιοδήποτε στυλ, είτε για μοντέρνο, παραδοσιακό, σύγχρονο ή κλασικό, δεν υπάρχει κανένας περιορισμός σχεδίασης

Εκτός από το σχεδίαση και το ύφος του σπιτιού, οι αρχιτέκτονες μας θα συνεργαστούν μαζί σας για να σας βοηθήσουν να προσδιορίσετε τις πρακτικές ανάγκες και τις ανάγκες της οικογένειάς σας.

Καθώς το κόστος του έργου και τη συνάντηση του τελικού προϋπολογισμού σας είναι πολύ σημαντική για μας, θα εξασφαλίσουμε ότι το έργο είναι τόσο επιτυχημένο αρχιτεκτονικά όσο και οικονομικά.

village design house with large stone wall and climbing plants

Το Σύστημα Κατασκευής ΤΕΚ αφήνει μεγάλα περιθώρια για το μοναδικό σχέδιό. Τα πάνελς κόβονται στα εργοστάσιο παραγωγής μας σύμφωνα με τις ιδιαίτερες σχέδια κατασκευής σας. Το πλήρες κτίριο παραδίδεται στο εργοταξίου στα κιτ μορφή, έτοιμο για ανέγερση.

Το σύστημα χρησιμοποιείται για να δημιουργήσει τους τοίχους (φέροντα και μη φέροντα), η στέγη και τα πατώματα ενός ολοκληρωμένου κτιρίου, ή στοιχεία που μπορούν να χρησιμοποιηθούν μεμονωμένα με το άλλα συστατικά είναι μη-ΤΕΚ. Επίπεδες στέγες, ταράτσες και μπαλκόνια δεν είναι επίσης ένα πρόβλημα.

Σε γενικές γραμμές, τα κτίρια έχουν ολόκληρο εξωτερικό κέλυφος τους, συμπεριλαμβανομένης της οροφής ως δομικό περίβλημα, σε αντίθεση με μία δομή πλαισίου. Αυτό μας δίνει αυξημένη ακαμψία και ελεγχόμενη ευκαμψία, παράγοντες που είναι εξαιρετικά σημαντικό με το αντισεισμική σχεδίαση.

Καινοτόμες διαρθρωτικές λύσεις μας επέτρεψαν να δημιουργήσουμε μεγάλα ανοίγματα στα δωμάτια χωρίς ενδιάμεσες κολώνες, ελευθερώνοντας τον αρχιτέκτονα να δημιουργήσει μεγαλύτερη ροή στους εσωτερικούς χώρους.