Ο Υπολογιστής Προϋπολογισμός Σπιτιού
της Ecotek

Μάθετε πόσο θα κοστίσει το σπίτι των ονείρων σας με το μοναδικό υπολογιστή μας.

Πριν ξεκινήσετε το σχεδιασμό του το σπίτι των ονείρων σας, είναι σημαντικό να γνωρίζετε κάποια έξοδα. Έτσι, για να σας βοηθήσει έχουμε αναπτύξει αυτό το καινοτόμο εργαλείο για να μπορείτε να υπολογίσετε πόσο θα χρειαστείτε για το σπίτι σας.

Είναι εύκολο στη χρήση, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το πραγματικό μέγεθος των δωματίων που χρειάζεστε και θα υπολογίσουμε αμέσως, με τις τρέχουσες τιμές, πόσο θα χρειαστείτε για το έργο σας. Έχουμε συμπεριλάβει επίσης ειδικό τμήμα για το υπόγειο, αν θέλετε, γιά σοφίτα και επίσης ένα τμήμα για τις περιοχές έξω από το σπίτι σας.

Στη συνέχεια θα υπολογίσουμε όλα τα άλλα έξοδα που θα πρέπει να συμπεριληφθούν, τα τέλη για το σχεδιασμό και τους μηχανικούς, το κόστος των αδειών, και το πιο σημαντικό, το ποσό του ΦΠΑ που θα πρέπει να συμπεριλάβει στους αριθμούς σας.

Τότε θα έχετε μια στιγμιαία εικόνα, η οποία στη συνέχεια μπορείτε να ρυθμίσετε μέσω της αναθεώρησης των μεγεθών του δωματίου σας.

a spreadhseet image showing a calculation of house budgetting

Αποκτήστε τον Υπολογιστή Προϋπολογισμού εδώ!

Κάντε κλικ στον παρακάτω link και στείλτε μας ένα email και θα σας στείλουμε το υπολογιστή προϋπολογισμού μας.

Έχετε ήδη σχέδια;

Στείλτε τους σε μας και εμείς θα ετοιμάσουμε μια λεπτομερή ανάλυση που θα σας δείξει ακριβώς πόσο θα κοστίσει το σπίτι σας.