Ο εσωτερικός σχεδιασμός μπορεί να είναι ακριβώς ο τρόπος που το σπίτι σας φένεται σε πολλούς ανθρώπους, αλλά στην πραγματικότητα, είναι κάτι περισσότερο από αυτό. Το σχέδιο που επιλέγετε για την ανακαίνιση του σπιτιού σας μπορεί να σας πει πολλά για την προσωπικότητά σας. Για παράδειγμα, μερικοί άνθρωποι αγαπούν παστέλ χρώματα, άλλοι προτιμούν τολμηρά. Μερικοί προσελκύονται από σκοτεινούς τόνους, ενώ άλλοι είναι ελαφρούς. Κάθε μια από αυτές τις προτιμήσεις αποκαλύπτει πολλά για τις δικές σας σκέψεις και συναισθήματα. Ωστόσο, ανεξάρτητα από το πώς οι άνθρωποι μπορούν να αντιληφθούν αυτό το θέμα διαφορετικά, όλοι θα συμφωνήσουν στο τέλος ότι το σπίτι σας είναι η ζώνη άνεσής σας. Ο τόπος όπου έχετε την ευκαιρία να κλείσετε τον έξω κόσμο για λίγο. ο τόπος όπου ξεκουράζετε το εξαντλημένο σώμα και το μυαλό σας, αφήνοντας τις καθημερινές σας υποχρεώσεις ακριβώς στο κατώφλι της πόρτας σας.

Ελέγξτε τις τελευταίες τάσεις των εσωτερικών σχεδιασμών και επιλέξτε τι θα μπορούσε να είναι καλύτερο για εσάς!

 

 

1 ΑΝΟΙΧΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ

Green-decor-675x1012 The 15 Newest Interior Design Ideas for Your Home in 2017

Green-decor-Bamboo-Pebble-Canvas-Picture-Calligraphy-Wall-Pictures-for-Living-675x675 The 15 Newest Interior Design Ideas for Your Home in 2017

Το πράσινο είναι ένα τόσο καταπληκτικό φυσικό χρώμα που μπορεί να δώσει στο περιβάλλον σας ένα απλό άγγιγμα της φύσης και των δασών, σωστά; Λοιπόν, σκεπτόμενοι τέτοια μέρη, σε κάνει αυθόρμητα να πιστέψεις πόσο όμορφο θα ήταν το σπίτι σου αν είχε απλό πινέλο από αυτά. Με χαρά, μια από τις πιο καινούργιες τάσεις στο εσωτερικό του σχεδιασμού αυτή τη στιγμή είναι το απαλό φωτεινό πράσινο, έτσι θα ήταν πραγματικά εκπληκτικό για σας να το κάνετε το θέμα σε ένα από τα τείχη του δωματίου σας.

 

 

2 ΤΡΟΠΙΚΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ ΜΕ ΦΥΛΛΑ

tropical-printed-wallpaper-2 The 15 Newest Interior Design Ideas for Your Home in 2017

tropical-printed-wallpaper-675x945 The 15 Newest Interior Design Ideas for Your Home in 2017

Μεταμορφώστε το σπίτι σας σε ένα όμορφο εσωτερικό νησί, έχοντας τους τοίχους σας εκτυπώσεις τροπικών φύλλων. Το σπίτι σας θα μετατραπεί σε ένα ωραίο πινέλο τροπικών ειδών, με διαφορετικά θέματα τροπικών φυτών, όπως φοίνικες. Αυτές οι εκτυπώσεις είναι διαθέσιμες με τη μορφή τυπωμένων ταπετσαριών. μπορείτε να επιλέξετε το μοτίβο που λειτουργεί τέλεια στη θέση σας.

 

 

3 ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

GEOMETRIC-SHAPES-home-decor-675x902 The 15 Newest Interior Design Ideas for Your Home in 2017

GEOMETRIC-SHAPES-wallpaper-675x524 The 15 Newest Interior Design Ideas for Your Home in 2017

Μην μας δυσκολεύεστε εδώ. Οι περισσότεροι από εμάς μισούσαν τα Μαθηματικά όταν ήμασταν νέοι στο σχολείο, αλλά μην ανησυχείτε. αυτή τη φορά, τα πράγματα είναι διαφορετικά. Το μόνο πράγμα που σχετίζεται με αυτό το θέμα είναι τα σχέδια και τα σχήματα που θα χρησιμοποιηθούν στον τοίχο σας ως ένα από τα πιο μοντέρνα σχέδια εκεί έξω αυτή τη στιγμή όπως κύκλοι, τρίγωνα κ.ο.κ.
Επιπλέον, κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί ότι φαίνονται ωραία όταν χρησιμοποιούνται ως διακοσμητικά, ειδικά όταν είναι γεμάτα χρώματα. θα δώσουν στο σπίτι σας μια σωστή εμφάνιση.

 

 

4 ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΣΥΡΤΑΡΙΕΡΑΣ

Vanity-home-decor-675x658 The 15 Newest Interior Design Ideas for Your Home in 2017

Οι συρταριέρες έχουν γίνει μια τάση για άλλη μια φορά, αλλά αυτό που είναι πραγματικά trending δεν έιναι να υπάρχει συρταριερα στον χώρο σας, αλλά προσαρμόζοντας ένα που ταιριάζει απόλυτα με τη διακόσμηση σας. Θα πρέπει να επιλέξετε προσεκτικά τον τρόπο με τον οποίο θέλετε να μοιάζει, το μέγεθος και τα σχήματα των συρταριών. Πολλοί ιδιοκτήτες σπιτιού έχουν τώρα αποκτήσει τη γνώση του πώς να μετατρέψουν ένα παλιό έπιπλο σε μια εξαιρετική συρταριέρα.

 

 

5 ΠΕΤΑΛΟΥΔΕΣ ΠΑΝΤΟΥ

colorful-butterflies-White-background-home-decor-675x675 The 15 Newest Interior Design Ideas for Your Home in 2017

colorful-butterflies-home-decor-Creative-Pencil-Flower-font-b-Butterfly-675x675 The 15 Newest Interior Design Ideas for Your Home in 2017

colorful-butterflies-home-decor-675x675 The 15 Newest Interior Design Ideas for Your Home in 2017

Ναι, ο σχεδιασμός του τείχους σας διακοσμημένος με πολλές πολύχρωμες πεταλούδες έχει γίνει μια τάση στον κόσμο της διακόσμησης. Είναι ένα από τα αγαπημένα σχέδια, διότι δίνει στο σπίτι σας ένα ευχάριστο θέμα, καθιστώντας το περιβάλλον σας πιο θετικό και δίνει θετική ενέργεια σε κάθε γωνιά του σπιτιού σας.

 

 

6 ΑΚΑΤΕΡΓΑΣΤΟΙ ΤΟΙΧΟΙ ΧΩΡΙΣ ΣΟΒΑ ΚΑΙ ΜΠΟΓΙΑΤΙΣΜΑ

exposed-bricks-home-decor-675x506 The 15 Newest Interior Design Ideas for Your Home in 2017

exposed-bricks-home-decor-2-675x450 The 15 Newest Interior Design Ideas for Your Home in 2017

Έχουμε μερικά καλά νέα για όλους τους ανθρώπους εκεί που έχουν χαμηλό προϋπολογισμό. Δεν χρειάζεται πραγματικά να κάνετε τίποτα στον τοίχο σας για να αντιμετωπίσετε τα τρεχούμενα σχέδια. Στην πραγματικότητα, μπορείτε απλά να αφήσετε τον τείχο σας ακατέργαστο καθώς και άβαφο, εκθέτοντας τα τούβλα ή το μπετόν. Ναι, δεν είναι ένα αστείο. οι μη βαμμένοι τοίχοι έχουν γίνει μια νέα τάση που ακολουθούν πολλοί άνθρωποι. έτσι τώρα, μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα και χρόνο και να απολαύσετε ένα μοντέρνο σπίτι.

 

 

7 ECCENTRIC ΦΩΤΙΣΜΟΣ

lighting-home-decor-3-675x1013 The 15 Newest Interior Design Ideas for Your Home in 2017

Ας υποθέσουμε ότι έχετε ήδη σχεδιάσει το σπίτι σας τέλεια, αλλά νομίζετε ότι χρειάζεται μόνο μια μικρή λεπτομέρεια για να λάμψει. Λοιπόν, δεν υπάρχουν άλλα κομμάτια επίπλων και εάν βρίσκεστε σε αυτό το στάδιο στο σπίτι σας, θα χρειαστείτε μόνο μερικά μοναδικά φωτιστικά για φως στην αποκλειστική σας θέση. Έχοντας εκκεντρικές αποχρώσεις και φώτα έχει γίνει ένας μοντέρνος τρόπος για να διακοσμήσετε το σπίτι σας, οπότε θα πρέπει να εξετάσετε την εγκατάσταση κάποιων ασυνήθιστων συστημάτων φωτισμού στο σπίτι σας και να δώσετε στο χώρο σας μια νέα ματιά.

 

 

8 ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΛΕΥΚΟΥ

white-and-off-white-interior-design-675x983 The 15 Newest Interior Design Ideas for Your Home in 2017

white-and-off-white-interior-design-How-Decorate-White-675x450 The 15 Newest Interior Design Ideas for Your Home in 2017

Δεν είναι αναζωογονητικό βλέποντας ένα δωμάτιο που είναι εντελώς βυθισμένο στο λευκό; Αυτό το χρώμα κάνει το δωμάτιο στην πραγματικότητα να μοιάζει με ένα κομμάτι του ουρανού, αλλά, από την άλλη πλευρά, εξακολουθεί να έχει το μειονέκτημα του, επειδή πάρα πολύ λευκό μπορεί να δώσει στο δωμάτιο ότι μια κλινική αίσθηση, έτσι; Στην πραγματικότητα, αυτό που μπορεί να κάνει το δωμάτιο ακόμα πιο ζωντανό είναι η εξισορρόπηση μεταξύ του φωτεινού λευκού και του κρεμώδους off-white; με αυτόν τον τρόπο, θα δώσετε στο δωμάτιό σας ένα ωραίο και ζεστό τόνο και τα πράγματα θα εξακολουθούν να φαίνονται αναζωογονητικά. Αυτός ο αποκλειστικός συνδυασμός τόνων αναβαθμίζεται και γίνεται ολοένα και πιο ιογενής μεταξύ των φαν των λευκών και όλων εκείνων που προσπαθούν να αναβαθμίσουν την εσωτερική διακόσμηση τους.

 

 

9 ΜΙΚΤΕΣ ΜΟΡΦΕΣ

mixed-interior-design-ideas-675x527 The 15 Newest Interior Design Ideas for Your Home in 2017

mixed-interior-design-675x540 The 15 Newest Interior Design Ideas for Your Home in 2017

Η ανάμειξη πολλών σχεδίων από κοινού έχει γίνει κάτι από τότε που εμφανίστηκε στο διάδρομο της εβδομάδας μόδας της Νέας Υόρκης το φθινόπωρο του 2016. Ένα τέτοιο στυλ έχει εμπνεύσει τους εσωτερικούς σχεδιαστές να το μιμούνται δημιουργώντας ταυτόχρονα νέα σχέδια σπιτιών, καθιστώντας το ένα από τα πιο μοντέρνα σχέδια αυτή την χρονιά. Μπορείτε να σκεφτείτε ότι βλέποντας πολλά μοτίβα ταυτόχρονα μπορεί να κάνει τον σχεδιασμό να φαίνεται γεμάτο, αλλά, φυσικά, αυτό ελήφθη υπόψη και τα σχέδια έχουν ρυθμιστεί ανάλογα, δημιουργώντας ακόμα πιο όμορφα σχέδια.

 

 

10 ΠΑΛΑΙΟΜΟΡΦΑ (Vintage)

VINTAGE-interior-design-2-675x405 The 15 Newest Interior Design Ideas for Your Home in 2017

Vintage-Interior-design-Living-room-675x457 The 15 Newest Interior Design Ideas for Your Home in 2017

Vintage διακόσμηση δημιουργεί πάντα μια αίσθηση της πολυτέλειας και της κομψότητας, που είναι, πιθανώς, ο λόγος που έχει γίνει μοντέρνα φέτος. Τα σχέδια Vintage περιλαμβάνουν συνήθως ανοιχτά χρώματα και μαλακά σχέδια που δημιουργούν ένα ευαίσθητο περιβάλλον. Λέγεται ότι το vintage είναι μία από τις νεότερες τάσεις που γίνονται δημοφιλείς φέτος, γιατί οι άνθρωποι ερωτεύονται την ζεστή αίσθηση που δημιουργεί αυτό το ύφος. ως αποτέλεσμα, έγινε ιδιαίτερα απαιτητός.

 

 

11 ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΝΤΟΥΣ

glass-bathroom-fused-with-nature-675x754 The 15 Newest Interior Design Ideas for Your Home in 2017

Αυτά τα ντους έχουν σχεδιαστεί για να έχουν γυαλιά γύρω τους, καθιστώντας τα εξωτερικά δέντρα και τη φύση σαφώς προφανή, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα δείτε από έξω, ενώ το ντους? ο σχεδιασμός διατηρεί την υψηλή ιδιωτικότητα, ώστε να μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στην εξωτερική πλευρά, αλλά όχι το αντίστροφο. Αυτός ο αποκλειστικός σχεδιασμός έχει απαιτηθεί, καθιστώντας τον δρόμο του στην κορυφή της λίστας των πιο πρόσφατων τάσεων φέτος.

 

 

12 Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΚΤΥΠΩΜΕΝΟΣ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΣΑΣ

large-maps-interior-design-675x675 The 15 Newest Interior Design Ideas for Your Home in 2017

large-map-interior-design-675x582 The 15 Newest Interior Design Ideas for Your Home in 2017

large-maps-interior-design-2-675x562 The 15 Newest Interior Design Ideas for Your Home in 2017

Ναι, μπορείτε να έχετε τον κόσμο τυπωμένο στον τοίχο σας. Η εκτύπωση μεγάλων χαρτών είναι μόδα. Έχοντας χάρτες εκτυπωμένους ή κρεμασμένους στον τοίχο σας ήταν μια δημοφιλής τάση εδώ και πολύ καιρό, αλλά έκανε μια εμφάνιση για άλλη μια φορά το 2017. Οι άνθρωποι αγαπούν αυτή την τάση, γιατί δεν είναι μόνο μια μεγάλη έμπνευση, αλλά και εκπαιδευτική διότι διευρύνει τις γνώσεις σας για τη γεωγραφία του κόσμου. Δεν χρειάζεται να είσαι ταξιδιώτης για να ερωτευτείς με μια τέτοια τάση, πρέπει μόνο να παθιαστείς για να μάθεις περισσότερα για τον κόσμο.

 

 

13 ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΚΡΙ

gray-interior-design-675x844 The 15 Newest Interior Design Ideas for Your Home in 2017

gray-interior-design-675x511 The 15 Newest Interior Design Ideas for Your Home in 2017

Δεν υπάρχει λογοπαίγνιο που προορίζεται εδώ, αλλά στην πραγματικότητα επισημαίνουμε το γεγονός ότι όλες οι αποχρώσεις του γκρίζου είναι δημοφιλείς σε όλα τα σχέδια του περασμένου έτους και το χρώμα κάνει επίσης το δρόμο του στην κορυφή φέτος. ΤοΓκρίζο θεωρείται ένα ιδιαίτερο χρώμα, καθώς το είδος του ισορροπεί μια πλήρη κλίμακα διαφορετικών χρωμάτων ξεκινώντας από το ένα άκρο που είναι τόσο φωτεινό όσο λευκό και καταλήγοντας σε ένα σκοτεινό σαν μαύρο, για να μην αναφέρουμε όλες τις φωτεινές και βαθιές αποχρώσεις του γκρι που πέφτουν στη μέση αυτού του ευρέος φάσματος.

 

 

14 ΤΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΜΠΛΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΜΑΥΡΟ

navy-blue-bedroom-home-interior-design-675x450 The 15 Newest Interior Design Ideas for Your Home in 2017

blue-room-675x844 The 15 Newest Interior Design Ideas for Your Home in 2017

Το μαύρο είναι πάντοτε το πρότυπο όλων των άλλων χρωμάτων, για την κομψότητα που παρουσιάζει σε όλα σχεδόν, από μόδα έως εσωτερικά σχέδια. Αλλά αυτή τη φορά, το μαύρο δεν είναι το χρώμα που κυριαρχεί πια, αν και αυτό δεν αλλάζει την εξέχουσα θέση του, αλλά το ναυτικό μπλε παίρνει θέση αυτή τη φορά. Δεν έχει σημασία αν το επιλέξατε ως χρώμα για τα ντουλάπια της κουζίνας σας ή για το χρώμα των τειχών της κρεβατοκάμαράς σας, θα λειτουργήσει τέλεια με κάθε τρόπο. Εκτός αυτού, το ναυτικό μπλε είναι γνωστό ότι ζευγαρώνει τόσο καλά με άλλα χρώματα δημιουργώντας αβίαστα μια ωραία προφορά στο χώρο σας.

 

 

15 ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ ΜΑΝΔΑΛΑ

mandala-prints-wallpaper-interior-design-675x506 The 15 Newest Interior Design Ideas for Your Home in 2017

mandala-prints-wallpaper-interior-design-3-675x506 The 15 Newest Interior Design Ideas for Your Home in 2017

mandala-prints-wallpaper-interior-design-2-675x675 The 15 Newest Interior Design Ideas for Your Home in 2017

Αυτό το τελετουργικό έχει χρησιμοποιηθεί σε πολλά βιβλία ζωγραφικής ως μέθοδος αυτοθεραπείας. για να βγείτε από την κατάθλιψη και να αποσπάσετε το μυαλό σας από ζοφερές σκέψεις. Κατά συνέπεια, φαίνεται να είναι ένα ωραίο και απλό σχέδιο για χρήση στο σπίτι σας, αφού έχει αποδειχθεί ότι είναι χαλαρωτικό. Για το θέμα αυτό, εκτυπώσεις μανταλά έχουν τυπωθεί σε χαλιά, κεριά και διάφορα αντικείμενα, ανοίγοντας το δρόμο της δημοτικότητας το 2017.

 

Πηγή: pouted

Ας οικοδομήσουμε το σπίτι των ονείρων σας!

Το νέο σας σπίτι, που μεγαλώνει μαζί σας.

Είναι ένα σύγχρονο σύστημα τμηματικής κατασκευής σπιτιού. Μια νέα ιδέα στην Κύπρο που σας επιτρέπει να αποκτήσετε το σπίτι των ονείρων σας με προσιτό κόστος. Προσθέστε επιπλέον δωμάτια ή χώρο που είναι συμβατοί με το υπόλοιπο σπίτι μόνο όταν οι ανάγκες σας (ή οικογένεια) μεγαλώνουν. Έχεις πλήρη έλεγχο.

✔ πλήρως προσαρμόσιμο στις ανάγκες και στον προϋπολογισμό σας
✔ σύγχρονο σχεδιασμό αρχιτέκτονα
✔ το ήμισυ του χρόνου κατασκευής ενός κανονικού σπιτιού

Τα τελευταία 15 χρόνια έχουμε κατασκευάσει πάνω από 200 οικολογικά σπίτια σε όλη την Κύπρο.