Κάθε καινούργιος χρόνος φέρνει μαζί του νέες τάσεις στον χώρο της διακόσμησης. Κάποιες φθίνουν και επανέρχονται μετά από χρόνια. Βέβαια, με λίγες αλλαγές και βελτιώσεις, οι μόδες αυτές μπορούν να παραμείνουν επίκαιρες για περισσότερο χρόνο. Παρακάτω σας παρουσιάζουμε ορισμένες τάσεις που θα αντικρίσετε φέτος:

1. Βελούδινα Καλύμματα

Home Design Trends in The Year 2019

Image via: thespruce

Εάν υπάρχει κάποιο ύφασμα το οποίο εκπέμπει πάντα μια κάποια αρχοντιά, δεν μπορεί να είναι άλλο από το βελούδο. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διάφορους τύπους βελούδου για να επενδύσετε τα έπιπλά σας ή να προσθέσετε σε αυτά αξεσουάρ όπως βελούδινα μαξιλάρια.

2. Μπρούτζινες και Ορειχάλκινες Πινελιές

Home Design Trends in The Year 2019

Image via: acremodeling , decorpad

Οι μεταλλικές προσθήκες χρησιμοποιούνται στη διακόσμηση του χώρου εδώ και πολύ καιρό, ενώ το ίδιο μοτίβο θα συνεχιστεί και φέτος. Το 2019 θα δείτε σε πολλά σπίτια διάφορες μπρούτζινες και ορειχάλκινες προσθήκες.

3. Φλοράλ Σχεδιασμοί

Home Design Trends in The Year 2019

Image via: catalizadores

Το φλοράλ ανανεώνει το δωμάτιο και προσφέρει χαμόγελα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ταπετσαρία για να σπάσει τη μονοτονία ενός μονόχρωμου τοίχου ή να προστεθεί σαν πινελιά μιας διακόσμησης π.χ. με 2-3 φλοράλ μαξιλαράκια.

4. Ντουλάπια Κουζίνας Χρώματος Παστέλ

Home Design Trends in The Year 2019

Image via: homedesignlover

Εάν θέλετε να δημιουργήσετε μια ρετρό αισθητική στην κουζίνα σας, τότε βάψτε τα ντουλάπια της με κάποια απόχρωση του παστέλ. Φέτος πολλοί διακοσμητές θα δουλέψουν με παστέλ, μιας και η ζήτηση από τους πελάτες τους είναι αυξημένη.

5. Έπιπλα Μπάνιου από Φυσικό Ξύλο

Home Design Trends in The Year 2019

Image via: ivoryandoak

Τα ελάχιστα βερνικωμένα έπιπλα από φυσικό ξύλο θα αποτελέσουν δημοφιλή επιλογή για τα μπάνια φέτος, ακόμα και εάν τα υπόλοιπα έπιπλα του μπάνιου είναι μοντέρνας αισθητικής.

6. Γυάλινες και Σιδερένιες Πόρτες

Home Design Trends in The Year 2019

Οι γυάλινες και οι σιδερένιες πόρτες χρησιμοποιούνται ως διαχωριστικά δωματίων και ‘’καλύμματα’’ για τις ντουζιέρες τα τελευταία χρόνια, φέτος όμως θα χρησιμοποιηθούν και στο υπόλοιπο σπίτι. Θα συναντήσετε γυάλινες και σιδερένιες πόρτες σε χώρους όπως πλυσταριά, κουζίνες, ή και ως εξώπορτες.

7. Πλυσταριά Σε Ντουλάπες

Home Design Trends in The Year 2019

Image via: homestratosphere

Η τοποθέτηση του πλυντηρίου και του στεγνωτήρα μέσα σε ντουλάπες θα αποτελέσει μια ιδιαίτερα δημοφιλή επιλογή και φέτος.

8. Ματ Φινιρίσματα

Home Design Trends in The Year 2019

Οι διακοσμητές έχουν παραμερίσει πλέον τις γυαλιστερές επιφάνειες και προτιμούν πλέον ματ φινιρίσματα σε έπιπλα και λοιπές επιφάνειες.

9. Έπιπλα Πολλαπλών Χρήσεων

Home Design Trends in The Year 2019

Image via: refinery29

Ένα έπιπλο πολλαπλών χρήσεων μπορεί να κάνει θαύματα σε ένα μικρό χώρο. Ακόμα, βέβαια, και εάν ο χώρος είναι μεγάλος, πάλι επιτυγχάνεται η μέγιστη δυνατή εκμετάλλευσή του. Πολλές εταιρείες εστιάζουν πλέον στην κατασκευή τέτοιων επίπλων. Θα τα συναντήσετε σε πολλά σπίτια φέτος.

10. Γεωμετρικά Μοτίβα

Home Design Trends in The Year 2019

Image via: decoist

Ένα γεωμετρικό μοτίβο μπορεί να δώσει τη ζωή σε ένα μουντό δωμάτιο. Δίνουν σχήμα και διάσταση στον χώρο. Επομένως, θα δείτε πολλά σπίτια μεταμορφωμένα χάρη σε γεωμετρικά μοτίβα και σχήματα.

Το νέο σας σπίτι, που μεγαλώνει μαζί σας.

Είναι ένα σύγχρονο σύστημα τμηματικής κατασκευής σπιτιού. Μια νέα ιδέα στην Κύπρο που σας επιτρέπει να αποκτήσετε το σπίτι των ονείρων σας με προσιτό κόστος. Προσθέστε επιπλέον δωμάτια ή χώρο που είναι συμβατοί με το υπόλοιπο σπίτι μόνο όταν οι ανάγκες σας (ή οικογένεια) μεγαλώνουν. Έχεις πλήρη έλεγχο.

✔ πλήρως προσαρμόσιμο στις ανάγκες και στον προϋπολογισμό σας
✔ σύγχρονο σχεδιασμό αρχιτέκτονα
✔ το ήμισυ του χρόνου κατασκευής ενός κανονικού σπιτιού

Τα τελευταία 15 χρόνια έχουμε κατασκευάσει πάνω από 200 οικολογικά σπίτια σε όλη την Κύπρο.