Αυτούς τους ξύλινους τοίχους δεν είναι μόνο εύκολα για μαστορέματα, αλλά οι περισσότεροι από αυτούς είναι σχετικά φθηνά. Στην πραγματικότητα, μερικά δεν θα σας κοστίσούν τίποτα. Μπορείτε να δημιουργήσετε τέτοιες εκπληκτικές εμφανίσεις και να αλλάξετε τελείως πώς φαίνονται η κρεβατοκάμαρά σας, τραπεζαρία, σαλόνι, ή άλλο δωμάτιο.

Είτε θέλετε να δώσετε στο σπίτι σας λίγο ύφος ρουστίκ, ή έχετε ένα τοίχο που χρειάζεται βάψιμο, ή απλά θέλετε κάτι διαφορετικό για τη διακόσμηση του σπιτιού σας, αυτούς τούς ξύλινους τοίχους είναι η τέλεια λύση. Χρησιμοποιήστε παλέτες ή ξύλο από άλλα έργα και ας δημιουργήσουμε όμορφους τοίχους στο σπίτι σας.

Με τους ξύλινους τοίχους μπορείτε επίσης να προσθέσετε μια πνευματική απλότητα στο χώρο πίσω από το κρεβάτι, ή για να ζεστάνετε το σαλόνι, ή να διαχωρίσετε δύο διαφορετικές περιοχές στην τραπεζαρία

Εδώ είναι μερικά όμορφα παραδείγματα για το πώς να φέρετε την υφή και την αίσθηση της φύσης στο σπίτι σας μέσω τους ξύλινους τοίχους με τρόπους που αισθάνονται νέες και ευρηματικές.

Super insulated next generation
Eco houses of the future, today !