Φαίνεται πως όλος ο κόσμος έχει τρελαθεί με τα μικρά σπίτια, αλλά μόλις που έχει ξύσει την επιφάνεια με τα σπίτια από κοντέινερ. Αντί για ένα μικρό σπίτι που πρέπει να κατασκευαστεί από το μηδέν, τα σπίτια από κοντέινερ παίρνουν την αρχική κατασκευή του κοντέινερ και δημιουργούν ένα σπίτι άμεσα από αυτό. Είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ανακυκλώσετε παλιά εμπορευματοκιβώτια, και το τελικό προϊόν μπορεί να αποδειχθεί πολύ ωραίο. Προβληματίζεστε σχετικά με τη δημιουργία του δικού σας στο σπιτιού από ένα κοντέινερ? Δείτε παρακάτω αυτά τα δέκα ωραία σπίτια από κοντέινερ για έμπνευση!

1. Το Κοντέινερ Με Την Πράσινη Στέγη

Αν ψάχνετε για ένα κοντέινερ μινιμαλιστικού στυλ που σας επιτρέπει να είστε πιο κοντά στη φύση, είναι αυτό! Έχει μια καταπληκτική πράσινη στέγη γεμάτη από ζωντανά φυτά που μπορούν να συλλεχθούν και επίσης μονώνουν το σπίτι. Επιπλέον, τα μεγάλα παράθυρα επιτρέπουν στο φυσικό φως να μειώσει το κόστος της ενέργειας.

2. Σπίτι Πολλών Επιπέδων

Αυτό το σπίτι είναι ιδανικό αν χρειάζεστε ένα μεγαλύτερο χώρο! Ουσιαστικά, έχουν συνδυστεί πολλά εμπορευματοκιβώτια για να δημιουργήσουν είναι μεγάλο, οικογενειακό σπίτι. Ιδανικό για μια οικογένεια, ή για την ενοικίαση του επιπλέον χώρου

3. Το Χρωματιστό Φρούριο με τα Κυκλικά Παράθυρα

Αυτό μοιάζει με ένα μεγάλο πλοίο που προσεδαφίστηκε στην ακτή και αποφάσισε να χτίσει ένα σπίτι από τα κοντέινερ του. Με ναυτικού στυλ παράθυρα και μια πιτσιλιά πορτοκαλί και μπλε αναμεμιγμένη με το λευκό, αυτό είναι ένα απίστευτα ιδιαίτερο και μοναδικό στο είδος του σπίτι.

.

4. Η Επιλογή Δέρμα και Κόκκαλα (Μινιμαλιστική)

Είναι το στοιχειώδες σπίτι από κοντέινερ, αλλά είναι ακόμα όμορφο με το δικό του τρόπο! Πήραν τα αρχικά κοντέινερ, και πρόσθεσαν όμορφες πινελιές από ξύλο και μεγάλα παράθυρα για να επιτρέπουν τη ροή του φωτός. Καταπληκτικό, απλό και εύκολο να γίνει.

5. To Μοντέρνο Μικρό Σπίτι – Αποθήκη Κοντέινερ

Αυτοί οι δύο σχεδίασαν το σπίτι των ονείρων τους από ένα κοντέινερ! Τα πάντα επάνω του είναι μοντέρνα, από τα μπλε πάνελ μέχρι το έντονο γκρι χρώμα και την τετράγωνη πέργκολα.

6. Το Μοντέρνο Κοντέινερ Με Τους Στύλους

Και πάλι, το σπίτι από κιβώτια μπορεί να έχει πολύ μοντέρνα εμφάνιση! Με το σε σχήμα κουτιού, μινιμαλιστικό σχεδιασμό του και τις αντιθέσεις στα χρώματα που χρησιμοποιούνται, καθώς και από το δάπεδο μέχρι την παράθυρα οροφής, αυτό είναι σίγουρα ένα μοντέρνο σπίτι. Στέκεται επάνω σε στύλους για την πρόληψη ζημιών από πλημμύρες και σάπισμα στο κάτω μέρος.

7. Το Κρησφύγετο Της Πίσω Αυλής

Θα θέλετε να περάσετε όλο το χρόνο σας σε αυτό το άνετο σπίτι της πίσω αυλής από εμπορευματοκιβώτια! Είναι μοντέρνο και με ανακυκλωμένο στυλ, χρησιμοποιώντας το γκρι ανθρακί χρώμα με πιτσιλιές πορτοκαλί, καθώς και τα γοητευτικά γράμματα από το αρχικό κοντέινερ.

8. Το Χαριτωμένο Σπίτι από Κοντέινερ με Πλακόστρωτη Αυλή

Αν σας αρέσει να χαλαρώνετε έξω, αυτό είναι για εσάς! Αυτό το σπίτι έχει ένα όμορφο κατάστρωμα που ξεφυτρώνει κατευθείαν από την είσοδο του σπιτιού από κοντέινερ. Και δείτε τα ευρεία ταβάνια!

9. Το Σπίτι Κοντέινερ – Απόμακρος Πράδεισος

Βρείτε τον αγαπημένο σας, ήρεμο χώρο και μετακομίστε την οικογένειά σας σε αυτό το σπίτι κοντέινερ με ένα μεγάλο λιβάδι για πίσω αυλή σας!

10. Το Πολυδιάστατο Φρούριο

Με τα κοντέινερ γυρισμένα στο πλάι τους, ψηλά, κλπ αυτά τα εμπορευματοκιβώτια έχουν συνδυαστεί όμορφα για να δημιουργήσουν αυτή την έπαυλη με έναν όμορφο πύργο και την πέργκολα οροφής.

Ας οικοδομήσουμε το σπίτι των ονείρων σας!

Το νέο σας σπίτι, που μεγαλώνει μαζί σας.

Είναι ένα σύγχρονο σύστημα τμηματικής κατασκευής σπιτιού. Μια νέα ιδέα στην Κύπρο που σας επιτρέπει να αποκτήσετε το σπίτι των ονείρων σας με προσιτό κόστος. Προσθέστε επιπλέον δωμάτια ή χώρο που είναι συμβατοί με το υπόλοιπο σπίτι μόνο όταν οι ανάγκες σας (ή οικογένεια) μεγαλώνουν. Έχεις πλήρη έλεγχο.

✔ πλήρως προσαρμόσιμο στις ανάγκες και στον προϋπολογισμό σας
✔ σύγχρονο σχεδιασμό αρχιτέκτονα
✔ το ήμισυ του χρόνου κατασκευής ενός κανονικού σπιτιού

Τα τελευταία 15 χρόνια έχουμε κατασκευάσει πάνω από 200 οικολογικά σπίτια σε όλη την Κύπρο.