Φτιάξτε ένα καλύτερο αύριο με το σπίτι των ονείρων σας. Σήμερα.

Φτιάξτε ένα καλύτερο αύριο με το σπίτι των ονείρων σας. Σήμερα.

Τι είναι η Ecotek;

Μαζί, μπορούμε να χτίσουμε ένα σπίτι που θα ανταποκρίνεται επακριβώς στις απαιτήσεις σας.

Χάρη στην σούπερ-μόνωση του, το σπίτι σας θα επιβαρύνει πολύ λιγότερο το περιβάλλον, ενώ τα κόστη για τη θέρμανση και τον κλιματισμό του θα είναι αρκετά χαμηλότερα, πάντα σε σχέση με τα τυπικά σπίτια.

Το σύστημα δόμησης ΤΕΚ της Kingspan

Δουλεύοντας με την Ecotek εξασφαλίζετε, μεταξύ άλλων προνομίων, απεριόριστη δύναμη και ασφάλεια, υψηλού επιπέδου θερμομόνωση, σύντομο χρόνο κατασκευής, καθώς και ευελιξία σχετικά με τη σχεδίαση και το στυλ.

Όλα αυτά τα πλεονεκτήματα παρέχονται από το Σύστημα Δόμησης TEK της Kingspan, το οποίο αποτελεί το κύριο συστατικών όλων των οικοδομικών μας κατασκευών.

Πολυετής εμπειρία

Με πάνω από 170 ολοκληρωμένα έργα, έχουμε χτίσει την εμπιστοσύνη σας με την εμπειρία μας.

Στην Ecotek μπορούμε να κάνουμε το σπίτι των ονείρων σας πραγματικότητα, ίσως και ακόμα καλύτερο από ότι το φανταζόσασταν.

Πάνω από 170 ολοκληρωμένα έργα στην Κύπρο.

Ricky Shields

Ricky Shields

“Είμαστε πλήρως ικανοποιημένοι με το σπίτι μας, και υποδεχόμαστε με χαρά τους επισκέπτες μας τον χειμώνα, οι οποίοι μένουν έκπληκτοι με το πώς διατηρείται το σπίτι τόσο ζεστό χωρίς να χρησιμοποιούμε θέρμανση.”

Ecotek Green Living house logo with tree in it and text underneath

Η Ecotek αποτελεί την καλύτερη επιλογή για εσάς γιατί:

10ετής εγγύηση για Κατασκευαστικά Ελαττώματα

Αντί της συνηθισμένης εγγύησης 1 έτους που προσφέρουν οι περισσότεροι, μπορούμε να σας προσφέρουμε εγγύηση 10 ολόκληρων ετών για τυχόν κατασκευαστικά ελαττώματα στο σπίτι σας. Για να το πετύχουμε αυτό, τα πρότυπα κατασκευής μας, τα υλικά και η ποιότητα εργασίας μας, θα είναι οι καλύτερες δυνατές. Αυτό μεταφράζεται ως περισσότερη ασφάλεια και ξεγνοιασιά για εσάς και την οικογένειά σας.

h

90% λιγότερη θέρμανση και ψύξη

Φανταστείτε να έχετε σχεδόν μηδαμινούς λογαριασμούς ρεύματος. Με τα χρήματα που θα εξοικονομείτε από το Ecotek σπίτι σας, μπορείτε να πηγαίνετε κάθε χρόνο την οικογένειά σας περισσότερες διακοπές.

Ανθεκτικότητα σε σεισμούς, πυρκαγιές, θόρυβο και έντομα

Καθώς συμμορφωνόμαστε με τους κανονισμούς της ΕΕ, οι οποίοι είναι αυστηρότεροι σε σχέση με αυτούς της Κύπρου, το σπίτι σας θα είναι δυνατότερο, υγιέστερο, ασφαλέστερο, και καλύτερα προστατευμένο από ένα τυπικό σπίτι.

}

Το σπίτι σας θα είναι έτοιμο στον μισό χρόνο

Φανταστείτε το σενάριο του να μετακομίζετε στο καινούργιο σας σπίτι σε 6 μήνες αντί σε έναν χρόνο, από τη μέρα που θα ξεκινήσουμε εργασίες στο εργοτάξιο.

l

Μπορούμε να χτίσουμε οποιοδήποτε σχέδιο με οποιοδήποτε στυλ

Το σπίτι σας θα βασίζεται στο γούστο σας και θα μπορεί να έχει οποιοδήποτε στυλ και χαρακτηριστικό επιθυμείτε. Δεν υπάρχει όριο στο τι μπορεί να χτίσουμε για εσάς.

Φτηνότερο και ευκολότερο χτίσιμο του σπιτιού σας

Με τον προϋπολογισμό που διαθέτετε, θα μπορείτε να δημιουργήσετε περισσότερα με ένα Ecotek σπίτι, καθώς είναι φτηνότερα στην κατασκευή σε σχέση με ένα τυπικό σπίτι από τσιμέντο, διατηρώντας παράλληλα τις ίδιες προδιαγραφές και φινιρίσματα.

Ecotek Green Living house logo with tree in it and text underneath

Πιστοποιητικά Ecotek

Οι λογαριασμοί θέρμανση και κλιματισμού είναι μηδαμινοί σε σύγκριση με αυτούς των τυπικών σπιτιών.

Ecotek Green Living house logo with tree in it and text underneath

Τα Lifestyle Blog μας

declutter a home

Κόλπα για Αποσυμφόρηση του Σπιτιού

Ένα ακατάστατο σπίτι μπορεί να επηρεάσει σημαντικά τη διάθεσή σας. Όταν όλα είναι στη θέση τους και δεν υπάρχει ακαταστασία, θα νιώθετε πολύ καλύτερα για όσο μένετε κοινωνικά απομακρυσμένοι στο σπίτι. Με πολύ χρόνο στα χέρια σας, μπορείτε να οργανώσετε λεπτομερώς το...
indoor activities

Δραστηριότητες για Όσο είστε Κλεισμένοι στο Σπίτι

Μιας και όλοι μένουμε σπίτι και περνάμε τις μέρες μας παγιδευμένοι σε μια μονότονη ρουτίνα, χρειαζόμαστε μια αλλαγή τώρα περισσότερο από ποτέ. Πολλοί από εσάς πιθανόν να έχετε βαρεθεί να βλέπετε Netflix ή να παρακολουθείτε την ατελείωτη ροή ειδήσεων. Ήρθε η ώρα λοιπόν...
watermelon recipes

10 Πράγματα για να Κάνετε με ένα Καρπούζι

Όλοι μας λαχταράμε ένα δροσιστικό καρπούζι το καλοκαίρι. Όμως, αντί να το κόψουμε απλά σε κύβους και φέτες και να το απολαύσουμε όπως είναι, μπορούμε να δοκιμάσουμε και πολλά άλλα πράγματα. Υπάρχουν πολλές συνταγές με καρπούζι, αλλά και εναλλακτικοί τρόπου...

    Επικοινωνήστε μαζί μας, και θα μπορέσετε να μείνετε στο σπίτι των ονείρων σας, πολύ νωρίτερα από ότι νομίζατε!

    ΔΩΡΕΑΝ!

    Μάθετε πόσο θα κοστίσει το σπίτι των ονείρων σας με τον Υπολογιστή Προϋπολογισμός Σπιτιού μας!

    Απλά συμπληρώστε τη φόρμα και θα σαίσει.ς στείλουμε το μοναδικό εργαλείο που υπολογίζει αμέσως πόσο θα κοστίσει το σπίτι σας για να χτιστεί

    Ο Υπολογιστής Προϋπολογισμός Σπιτιού μας έρχεται σε σας.