Εκπληκτικές Ιδέες για τον Κήπο σας Χρησιμοποιώντας Καθρέφτες

Mirror_03

Ψάχνετε να επεκτείνετε ένα μικρό κήπο ή αίθριο χώρο ;

Προσπαθείτε να βρείτε έναν τρόπο να ντύσετε ένα βαρετό φράχτη ή τείχος χωρίς να χρειάζεται να βάλετε πολλές ώρες εργασίας;

Έχετε σκεφτεί ποτέ έναν καθρέφτη;

Όχι? Είμαστε ευτυχείς που βρίσκεστε εδώ!

Οι καθρέφτες μπορούν να είναι μια μεγάλη – και ευέλικτη – προσθήκη σε έναν κήπο. Μπορούν να βοηθήσουν να δημιουργηθεί μια ψευδαίσθηση του χώρου σε ένα μικρό κήπο ή απλώς να είναι απλή διακόσμηση. Όταν τοποθετείται καλά, ένας καθρέφτης μπορεί να δημιουργήσει ένα μυστικό παράθυρο σε έναν άλλο κόσμο ή τουλάχιστον μπορεί να τον κάνει να μοιάζει έτσι!

Ένας καθρέφτης μπορεί να φωτίσει μια σκιασμένη γωνία με ανακλαστικό φως ή να ενισχύσει έναν οπτικά εκπληκτικό σχεδιασμό κήπου. Εάν έχετε κάποιους καθρέφτες που δεν χρησιμοποιείτε πια, γιατί να μην τους προσθέσετε στον κήπο σας;

Συλλέξαμε μια συλλογή από ιδέες για να σας δείξουμε πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε καθρέφτες σε οποιοδήποτε χώρο στον κήπο και ελπίζουμε να βρείτε έμπνευση για τον κήπο σας!

 

 

Καθρέφτης Αντίκα

Mirror_01

Πηγή: Gardenista.com

Η παλιά εμφάνιση αυτού του καθρέφτη είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα για το πώς να προσθέσετε χαρακτήρα στον κήπο σας. Ένας μεγάλος καθρέφτης όπως αυτόν μπορεί να βοηθήσει στην εμφάνιση ενός φυτού ή περιοχής και να κάνει το χώρο να φαίνεται μεγαλύτερο. Οι σκουριασμένοι φυτευτές που ψάχνουν σε κάθε πλευρά του καθρέφτη δημιουργούν μια μεγάλη ισορροπία παλαιών και νέων ενάντια στα ζωντανά πράσινα φυτά.

 

 

Λευκός Καθρέφτης

Mirror_02

Πηγή: notjustahousewife.net

Αυτό το λευκό πλαίσιο προσθέτει ένα άγγιγμα κομψότητας σε αυτό το χώρο στον κήπο που συμπληρώνει τον πάγκο και τη λάμπα δαπέδου – που φαίνεται να αντανακλάται στον καθρέφτη. Συμπεριλαμβανομένου ενός μεγάλου καθρέφτη και έπιπλα σε ένα άνετο χώρο όπως αυτόν μπορεί να βοηθήσει στη δημιουργία ενός χώρου που αισθάνεται λιγότερο σαν έναν κήπο και περισσότερο σαν και επέκταση του ίδιου του σπιτιού.

 

 

Καθρέπτες σε έναν Φράκτη

Mirror_03

Πηγή: gardenwalkgardentalk.com

Κρεμαστά μεγάλα, πυκνά πλαισιωμένα κάτοπτρα ενάντια σε έναν φράκτη βοηθά να δώσει την ψευδαίσθηση ότι ο χώρος είναι μεγαλύτερος από ό, τι πραγματικά είναι. Τα πλαίσια προσδίδουν μια γοητευτική ύπαιθρο σε αυτόν τον χώρο. Κρεμάστε τους κάτω από μια σκιασμένη περιοχή για να βοηθά στην εξισορρόπηση σκιών.

 

 

Καθρέφτης σε Πλαίσιο Παραθύρου

Mirror_04

Πηγή: threedogsinagarden.com

Αναζητώντας από πίσω αναρριχητικά αμπέλια και θάμνους, αυτός ο καθρέφτης μοιάζει περισσότερο με ένα μυστικό παράθυρο σε ένα άλλο τμήμα του κήπου. Αυτή είναι μια μεγάλη ιδέα για ένα καταπληκτικό παραμυθένιο κήπο, δημιουργώντας μια μαγευτική, μυστηριώδη γωνιά στον κήπο. Ένα παλιό πλαίσιο παραθύρου μπορεί να κάνει ένα μεγάλο υπαίθριο πλαίσιο καθρέφτη και μπορεί να βρεθεί για σχετικά φθηνές τιμές για ένα διασκεδαστικό έργο DIY.

 

 

Σκαλιστός Διακοσμητικός Καθρέφτης

Mirror_05

Πηγή: dishfunctionaldesigns.blogspot.com

Λαμβάνοντας ένα πανέμορφο περίτεχνο πλαίσιο μπορεί να είναι μια μεγάλη προσθήκη στον κήπο σας. Κάντε ακόμα πιο διασκεδαστικό, ζωγραφίζοντας το φωτεινό, εντυπωσιακό χρώμα ή ακόμα και την φθορά του με στυλ αντίκα. Αυτό το ιδιαίτερο μπλε ξεχωρίζει καλά από τα κόκκινα τούβλα και το φωτεινό πράσινο του θάμνου μπροστά του.

 

 

Καθρέφτης σε ένα Θαμνώδη Φράχτη

Mirror_07

Πηγή: plumsiena.com

Η τοποθέτηση ενός μεγάλου καθρέφτη στον κήπο μπορεί να είναι ένας τρόπος για να καλύψει ένα άσχημο σημείο ή, όπως στην περίπτωση αυτή, δημιουργεί ένα μοναδικό χώρο που μπορεί να αντικατοπτρίζει την κορυφή του κήπου. Φανταστείτε αυτό στη μέση ενός φράκτη απο θάμνους – θα έκανε μια εντελώς μοναδική εμφάνιση σε κάθε κήπο!

 

 

Παλιά Ντουλάπα με Καθρέφτη

Mirror_10

Πηγή: GrizzlyBearModern

Η ανατροπή ενός παλιού επίπλου μπορεί να αποτελέσει έναν ενδιαφέροντα και δημιουργικό τρόπο προσθήκης σε έναν κήπο. Ένας καθρέφτης είναι μια διασκεδαστική προσθήκη. Μπόνους: δείτε τα πλαίσια στο παρασκήνιο! Τι άριστη και εύκολη ιδέα να ντύσεις ένα χώρο!

 

 

Τραπέζι Μπίστρο

Mirror_11

Πηγή: houseandgarden.co.uk

Ένας μεγάλος καθρέφτη σε ένα μικρό, κλειστό αίθριο χώρο μπορεί να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να επεκτείνει το χώρο χωρίς μεγάλη προσπάθεια. Αυτός ο καθρέφτης κάνει τον χώρο να φαίνεται ανοιχτός και ευρύχωρος, αντί για γεμάτος αντικείμενα.

 

 

Καθρέφτης με Γλυπτική

Mirror_12

Πηγή: blogspirator.blogspot.com

Εάν έχετε ένα γλυπτό υπογραφή που αγαπάτε απολύτως γιατί να μην το παρουσιάσετε; Βάζοντας έναν καθρέφτη πίσω από αυτό μπορεί να βοηθήσει να επιδείξει το γλυπτό από όλες τις γωνίες με το πρόσθετο πλεονέκτημα της επέκτασης του χώρου.

 

 

Καθρέφτης και Νερό

Mirror_16

Πηγή: gardenloversclub

Σε ένα κλασικό εξοχικό κήπο, που περιλαμβάνει έναν καθρέφτη στο πίσω μέρος αυτού του χαρακτηριστικού με νερό χώρο που περιβάλλεται από βρύα βότσαλα δίνει σε αυτό το χώρο μια φανταστική αίσθηση. Όπως θα μπορούσατε να ψάξετε σε έναν άλλο κόσμο! Περιμετρώντας το με κισσούς και άλλα φυτά αναρρίχησης

 

 

Ημικύκλιος Καθρέφτης

Mirror_17

Πηγή: gardenloversclub

Η μετατροπή ενός παλιού πλαισίου παραθύρου ως καθρέφτη μπορεί να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να βρείτε κάτι που ταιριάζει στο στυλ σας φθηνά! Αυτή η πανέμορφη, αρκετά μικρή γωνιά κάνει ένα εξαιρετικό μέρος για απογευματινό τσάι ή ένα μικρό γεύμα κρυμμένο πίσω στο πράσινο.

 

 

Καθρέφτης σε Παλιό Τζάκι

Mirror_18

Πηγή: shabbystory.com

Δημιουργήστε ένα γοητευτικό και μοναδικό χώρο στον κήπο αναπαλαιώνοντας ένα παλιό τζάκι! Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να παρουσιάσετε μια περιοχή ή να καταλάβετε διαφορετικά ένα κενό χώρο. Χρωματίστε το σε οτιδήποτε πηγαίνει όταν το προσαρμόσετε στο ιδιαίτερο στυλ του κήπου σας!

Ας οικοδομήσουμε το σπίτι των ονείρων σας!

Το νέο σας σπίτι, που μεγαλώνει μαζί σας.

Είναι ένα σύγχρονο σύστημα τμηματικής κατασκευής σπιτιού. Μια νέα ιδέα στην Κύπρο που σας επιτρέπει να αποκτήσετε το σπίτι των ονείρων σας με προσιτό κόστος. Προσθέστε επιπλέον δωμάτια ή χώρο που είναι συμβατοί με το υπόλοιπο σπίτι μόνο όταν οι ανάγκες σας (ή οικογένεια) μεγαλώνουν. Έχεις πλήρη έλεγχο.

✔ πλήρως προσαρμόσιμο στις ανάγκες και στον προϋπολογισμό σας
✔ σύγχρονο σχεδιασμό αρχιτέκτονα
✔ το ήμισυ του χρόνου κατασκευής ενός κανονικού σπιτιού

Τα τελευταία 15 χρόνια έχουμε κατασκευάσει πάνω από 200 οικολογικά σπίτια σε όλη την Κύπρο.