Διαβάστε μαρτυρίες των πελατών
και τι λένε για μας

ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ
Αυτό είναι το πώς νιώθεις να είσαι ιδιοκτήτης σπιτιού που χτίστηκε από μια καταπληκτική ομάδα. Ευχαριστώ ECOTEK.

Από την πρώτη μέρα που ο Steve στην ECOTEK είπε ότι θα ήταν ευτυχής να αναλάβει το έργο μας, μέχρι την ημέρα που παρέδωσε τα κλειδιά ήταν μια καταπληκτική εμπειρία.

Η ομάδα της ECOTEK δεν υστερεί σε κανέναν. Είναι πάντα δίπλα στο τηλέφωνο και απαντούν αμέσως στα email. Ο Steve διαχειρίστηκε τις προσδοκίες και τα θέματα προϋπολογισμού με προσοχή και σεβασμό. Θα έχτιζα με την ομάδα της ECOTEK ξανά και ξανά.

Μετακομίσαμε στην Κύπρο πριν από 7 χρόνια, και αποφασίσαμε για τη μεγάλη μας οικογένεια, ότι η κατασκευή ενός σπιτιού ήταν η σωστή απόφαση. Το να είναι το κτίριο φιλικό προς το περιβάλλον ήταν ακόμη πιο σημαντικό για εμάς. Η οικοδόμηση σε μια χώρα χωρίς τοπική εμπειρία δεν είναι εύκολη υπόθεση. Με την ECOTEK όλη η έρευνα και όλες οι δύσκολες κουβέντες γίνονται για εσάς. Προσέφεραν έμπιστους ηλεκτρολόγους και υδραυλικούς και άλλες υπηρεσίες και όλα αυτά περιλαμβάνονται στην υπηρεσία.

Έτσι, όταν οι φίλοι και η οικογένεια, επισκέπτονται το νέο μας σπίτι και ρωτούν πώς νιώθουμε στο νέο μας σπίτι, απαντώ πάντα, νιώθω ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ.

Ευχαριστώ ECOTEK.

Γιώργος & Έλενα Καυκάρκου

Στη μάχη για αναζήτηση εταιρείας για την οικοδόμηση του σπιτιού μας, καταλήξαμε με την καλύτερη εταιρεία στην Κύπρο, την EcoTek. Είχαμε τη μεγάλη τύχη να συναντήσουμε τον Steve και την ομάδα του. Πολύ επαγγελματική ομάδα με ακόμα καλύτερο προϊόν, το σύστημα Kingspan Tek. Σε λιγότερο από 14 μήνες, και χωρίς πόνο, είχαμε το σπίτι μας έτοιμο.

Τα τελευταία τρία χρόνια, η οικογένειά μου απολαμβάνει τα οφέλη αυτής της δομής. Το καλοκαίρι, το σπίτι είναι δροσερό και το χειμώνα, ο χώρος είναι ζεστός. Ωστόσο, το πιο σημαντικό από όλα είναι το συναίσθημα της ζωής σε αυτό το προηγμένο κτίριο.

Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα Eco Tek, ιδιαίτερα ο Steve και τον Σάββα, για την εξαιρετική δουλειά και συνεργασία.

Αυγουστίνος & Μαργαρίτα Αυγουστί

Έχουμε δύο όνειρα ζωής: (i) είναι να ταξιδέψουμε στον κόσμο και (ii) να έχουμε το σπίτι μας σε ένα όμορφο νησί για την επιστροφή μας! Και ένα από αυτά έγινε πραγματικότητα με την Ecotek.

Μέχρι πρόσφατα, ζούσαμε πάντα σε παλιά, παραδοσιακά σπίτια, διότι αυτός ήταν ο κύριος τρόπος κατασκευής στην Κύπρο. Οι χειμώνες ήταν τρομεροί γιατί περπατούσαμε στο σπίτι μας τυλιγμένοι στις κουβέρτες μας. και καλοκαίρια τα περάσαμε στην παραλία, για να αποφύγουμε να καθόμαστε στο κλιματιζόμενο σπίτι όλη την ημέρα.

Ως περιβαλλοντολόγοι, πάντα ερευνούσαμε τρόπους από μέρους μας για την προστασία του περιβάλλοντος, συμπεριλαμβανομένων των συνομιλιών με φίλους που ζουν στο Ηνωμένο Βασίλειο, οι οποίοι έλεγαν καλά πράγματα για τα συστήματα SIPS. Προς έκπληξή μας, βρήκαμε μια τέτοια εταιρεία στην Κύπρο και όσο περισσότερο ερευνήσαμε, τόσο πιο πεπεισμένοι γίναμε ότι αυτός ήταν ο ιδανικός τρόπος για να χτίσουμε το σπίτι μας.

Και δεν κάναμε λάθος! Όχι μόνο είμαστε ενθουσιασμένοι με τη θερμοκρασία του σπιτιού τόσο το χειμώνα όσο και το καλοκαίρι, αλλά αγαπάμε επίσης τον σχεδιασμό που δημιούργησε η Ecotek. Η Ecotek άκουσε συγκεκριμένα τις ανάγκες και τις επιθυμίες μας για το σπίτι και προσαρμόστηκε ανάλογα το σχέδιο. Το τελικό σχέδιο είναι ακόμα πιο όμορφο από ό, τι φανταζόμασταν ποτέ! Και όλοι οι φίλοι και η οικογένειά μας που επισκέπτονται λένε το ίδιο.

Eυχαριστώ λοιπόν στον Steve και ευχαριστώ στην Ecotek που είστε μαζί μας σε κάθε βήμα και για να ζωντανέψετε το όνειρό μας.

Σωτήρης Χριστοφόρου και Μαριάννα Χαραλάμπους

«Ερευνήσαμε πολλές επιλογές οικολογικών κτήριον που υπάρχουν στο νησί και βρήκαμε μερικά πολύ καλά συστήματα.

Πιστεύουμε ότι Ecotek είναι μια πολύ καλή επιλογή αν θέλετε να χτίσετε ένα ενεργειακό αποδοτικό σπίτι, αλλά τελικά εμείς τους επιλέξαμε πάνω από τις άλλες εταιρείες λόγω της εξαιρετικές υπηρεσίες τους κατά τη διάρκεια της έρευνάς μας.

Αυτή η άριστη εξυπηρέτηση συνεχίστηκε καθ “όλη τη διαδικασία κατασκευής και δεν μπορούσαμε να είμαστε πιο ευτυχισμένοι με τον Steve και την ομάδα του. Όλοι όσοι εργάστηκαν στο έργο είχαν άριστη γνώση του αντικειμένου τους, και τώρα που το έργο έχει ολοκληρωθεί καταλαβαίνουμε περισσότερο από ποτέ πόσο σημαντική είναι η εξυπηρέτηση και επικοινωνία, όταν πρόκειται για την οικοδόμηση ενός σπιτιού.

Σας ευχαριστώ Ecotek για ένα φανταστικό σπίτι και μια φανταστική εμπειρία! »

Γιώργος & Λουίζα Γεωργίου

Διευθυντές, Lithotechnic

“Είναι τώρα οκτώ χρόνια και έχω ακόμα κατάπληξη για την εξαιρετική μόνωση του σπιτιού μου. Είναι τόσο ισχυρή και ανθεκτική, αλλά και κομψή, κατασκευή. Υποθέτω ότι οι Γερμανοί ξέρουν καλύτερα!

Αλλά δεν είναι όλα σχετικά με την γερμανική τεχνολογία. Η Ecotek είχε όλα όσα χρειαζόταν για να σταθεί πολύ πάνω από τον ανταγωνισμό, με υποδειγματική εργασία ως ομάδα, την ποιότητα των προϊόντων και την αξιοπιστία, ευελιξία στο σχεδιασμό και την ακρίβεια στο χρόνο παράδοσης και την εκτίμηση.

Καταπληκτική δουλειά ακόμα για να παρακολουθήσετε σε εξέλιξη. Τα παιδιά ξέρουν πάντα τι κάνουν και το κάνουν καλά.

Για να είμαστε ειλικρινείς, με τους αρχικούς φόβοθς δεν ήταν εύκολο στο χειρισμό, όπως ήμουν καχύποπτος και ανθεκτικό σε οτιδήποτε νέο και άγνωστο. Ήταν το σπίτι των ονείρων μου, σε τελική ανάλυση και δεν υπήρχε χώρος για λύπες.

Ευχαρίστησα τον Θεό, στο τέλος δεν ήμασταν απογοητευμένοι. Αντίθετα, το πέρασμα του χρόνου, η σύζυγός μου και εγώ ήμαστε ακόμα ενθουσιασμένοι ότι αυτή η εταιρεία τήρησε τις υποσχέσεις της εξ ολοκλήρου.

Δοκιμασμένο στο πέρασμα του χρόνου, η εταιρεία έχει πράγματι αποδειχθεί ότι είναι οι εμπειρογνώμονες της οικολογικής διαβίωσης. Είμαι προνομιούχους ότι έχουν ωφεληθεί σε μια εποχή που όλοι οι άλλοι παλεύουν με ραγδαία αύξηση των λογαριασμών ενέργειας.

Αυτά τα παιδιά ξέρουν πώς να δίνουν τη δυνατότητα στην έννοια και να γεφυρωθεί το όνειρο με την πραγματικότητα.

Ευχαριστώ!”

Σταύρος & Τζωρτζίνα Ιωαννίδης

Έχω ζήσει για ένα ενάμιση χρόνο στο νέο μου σπίτι, χαίρομαι που επέλεξα το Ecotek.

Δεν χρειάζεται καμία πρόσθετη θέρμανση τον χειμώνα, ή ψύξη το καλοκαίρι. Η μόνωση, που παρέχεται από το σύστημα SIPS, είναι απίστευτο.

Μου πήρε δύο ολόκληρα χρόνια για να πάρει την άδεια οικοδομής, αλλά το σπίτι ήταν έτοιμο και θα μπορούσε να μετακομίσω σε έξι μήνες!

Η ομάδα της Ecotek εργάστηκαν πολύ επαγγελματικά και ήταν πάντα πρόθυμοι να συζητήσουμε τις ανάγκες μου και να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις μου.

Συνολικά νομίζω ότι ήταν η καλύτερη απόφαση που πήρα ποτέ.

Έρση Οικονομίδη

Γενικός γραμματέας, Cyprus Federation of Classic Vehicles

«Έχουμε ζήσει για 13 χρόνια στην Κύπρο και είναι μόνο για τα τελευταία 5 χρόνια που δεν είχαμε αυτή την αίσθηση του απόλυτου φόβου, όταν πλησίασε ο χειμώνας. Πριν, οι χειμώνες ήταν δυστυχισμένα, Προτιμούσα να καθίσω στο αυτοκίνητο μου και να διαβάσω το βιβλίο μου αντί το πάγωμα στο σπίτι μας που ήταν χτισμένο από σκυρόδεμα. Καθυστερούσα την ώρα του ύπνου, διότι αυτό σήμαινε να βγάλω διάφορα στρώματα ρούχων μόνο για να ντυθώ και πάλι για την Αρκτική, και ξεχνώντας να ενεργοποιήσετε την ηλεκτρική κουβέρτα ήταν σχεδόν μια υπόθεση για το διαζύγιο!

Ο χειμώνας σήμαινε επίσης αρκετές μεγάλες αγορές πετρελαίου που σήμαινε για μας μετά την εξοικονόμηση στα εστιατόρια και γενικά τις δαπάνες, και τελικά η ψυχαγωγία μας ήταν να καθόμαστε δίπλα από την σόμπα με τη ρόμπα πάνω από τα ρούχα διαβάζοντας ένα βιβλίο, φορώντας γάντια!

Η ζωή μας από τη στιγμή που έχτισε η Ecotek το σπίτι μας τώρα είναι γλυκιά. Ο χειμώνας είναι τώρα καιρός να κάνουμε πράγματα που αποκλείονταν από τις υψηλές θερμοκρασίες του καλοκαιριού. Ο λογαριασμός για τα καύσιμα είναι τώρα περίπου 26 ευρώ, το οποίο είναι ο ίδιος κόστος των 2 φιαλών φυσικού αερίου. Μια θερμάστρα αερίου ζεσταίνει όλο το σπίτι! Το A/C είναι τώρα μια κακή λέξη στο σπίτι μας όπως έχουν συνειδητοποιήσε ιοι κόρες μας . Οι επισκέπτες μας από την Αγγλία είναι αρκετά έκπληκτοι ότι το δωμάτιό τους δεν είναι ζεστό ακόμη και τον Αύγουστο και αν αισθάνονται αδύναμοι τότε χρειάζεται μόνο ένα γρήγορο φύσημα του Α/C, η οποία πιστεύω ότι είναι καθαρά ψυχολογικό μόνο! Συχνά θυμόμαστε ότι είχαμε τα παράθυρα του υπνοδωματίου μας ανοιχτά όλη τη νύχτα, ακόμη και τον Ιανουάριο!

Χρειάστηκε να αλλάξουμε το 13 tog πάπλωμα μας για 10 tog και τώρα μπορούμε να κοιμηθούμε φορώντας τίποτε άλλο παρά ένα χαμόγελο!

Οι φίλοι που μας επισκέπτονται το χειμώνα συνήθως αρχίζουν να βγάλουν τα ρούχα τους, από τη στιγμή που έρχονται, βρίζοντας ότι ξεχνούν πόσο ζεστό είναι το σπίτι μας. Τώρα είναι απαραίτητο να σταματήσουμε να τους υπενθυμίζουμε γι “αυτό, γιατί δεν θέλουμε να πάνε πίσω στο σπίτι τους δυστυχισμένη.

Το γεγονός ότι το πρωί των Χριστουγέννων μπορούμε να σηκωθούμε στις 6 το πρωί και καθόμαστε γύρω από το δέντρο για να ανοίξουμε τα δώρα μας χωρίς να χρειαστεί ένα τζάκι για μας λέει πολλά.»

Σάιμον & Τάνια Κραίντζ

Ως άπληστος περιβαλλοντολόγος, είχα ερευνήσει διάφορες επιλογές για να φτιάξω ένα ενεργειακά αποδοτικό σπίτι στην Κύπρο. Τελικά μετά από πολλές έρευνες, η λύση της Ecotek ταίριαζε καλύτερα στις απαιτήσεις και τον προϋπολογισμό μου.

Επιπλέον, πρέπει να πω ότι ήμουν πιο εντυπωσιασμένος με την επαγγελματική προσέγγιση και εξυπηρέτηση από την Ecotek. Μια από τις καλύτερες υπηρεσίες από όλες τις εταιρείες που έχω χρησιμοποιήσει κατά τη διάρκεια της διαδικασίας οικοδόμησης μου.

Έχουμε τώρα ζει στο σπίτι μας για πάνω από 5 χρόνια. Το σπίτι βρίσκεται σε υψόμετρο περίπου 600 μέτρων και μπορεί να είναι πολύ κρύο το χειμώνα εδώ. Τοποθετήθηκε σωλήνες για ενδοδαπέδια θέρμανση, ιδιαίτερα για τα μικρά παιδιά μας. Μετά τον έλεγχο του σπιτιού κάθε χειμώνα ακόμα δεν χρειάζεται ένα κεντρικό σύστημα θέρμανσης. Ένα ή δύο μικρές θερμάστρες είναι επαρκής.

Τα σούπερ μονωμένα τοιχώματα (μαζί με τα σωστά παράθυρα UPVC με διπλά τζάμια), διατηρεί αρκετή θερμότητα, ξεπερνώντας κατά πολύ τις αρχικές προσδοκίες μου. Όμως, μέσα στη ζέστη του καλοκαιριού, το σπίτι αισθάνεται πολύ δροσερό από ό, τι τα προηγούμενα σπίτια χτισμένα με τούβλα. Ως αποτέλεσμα, οι λογαριασμοί θέρμανσης / ψύξης, είναι ιδιαίτερα χαμηλές και έχουμε παρατηρήσει πραγματική εξοικονόμηση χρημάτων όλα αυτά τα χρόνια.

Αν πρόκειται να χτίσω ένα άλλο σπίτι, θα ήθελα να κάνω μερικές αλλαγές βέβαια. Όμως, οι τοίχοι θα ήταν ακόμα Ecotek σίγουρα.

Το συνιστώ ανεπιφύλακτα !!!

Σέιν Ροζάριο

Μετά την άφιξη μας στην Κύπρο το 2005, χρειαζόμασταν πάνω από ένα χρόνο για να δούμε ποιες ήταν οι μέθοδοι κατασκευής που ήταν διαθέσιμα στην Κύπρο.

Το παραδοσιακό πλαίσιο του σκυροδέματος με τούβλα απορρίφθηκε κατ ‘αρχάς, λόγω της κακής μόνωσης, και μεγάλο χρονικό διάστημα κατασκευής, και ένα τεράστιο ποσό από αποβλήτων.

Αυτό ακολουθήθηκε με σπίτια χτισμένα με μεταλλικά πλαίσια, και στην συνέχεια το ξύλινο σκελετό και ένα Ισραηλινό σύστημα από μπλοκ με μόνωση ορυκτών.

Τα τελευταία υπόλοιπα συστήματα ήταν τα SIPs και τα οικοδομικά τούβλα από Ytong. Όπως οι Ytong χρησιμοποιήθηκε ελάχιστα εκείνο το καιρό και η τοπική εμπειρία ήταν πολύ περιορισμένη, τα SIPS βγήκαν πρώτη,

Έχουμε τώρα ζει στο σπίτι μας από τα SIPs για πάνω από πεντέμισι χρόνια χωρίς προβλήματα.

Λόγω της εξαιρετικής μόνωσης οι δαπάνες για (ηλιακή) θέρμανση χώρου είναι πολύ μικρές, παρά το γεγονός ότι έχουμε ψυχρούς χειμώνες, σε πολύ εκτεθειμένη θέση μας, σε υψόμετρο 640 μέτρων πάνω από το επίπεδο της θάλασσας και πολύ ψυχρούς ανέμους που κατεβαίνουν από το Τρόοδος. Το κόστος ψύξης μας είναι επίσης πολύ μικρό.

Είναι ενδιαφέρον να σημειωθεί είναι το γεγονός ότι δεν είχαμε ανάγκη ένα ‘σκιπ’ για να πάρει τα απόβλητα από το εργοτάξιο.

Όπως γνωρίζετε, έχω συστήσει το Ecotek σε πολλούς, χωρίς κανένα δισταγμό.

Petrus Hijmans

Μετακομίσαμε στην Κύπρο το 2008 και η κατασκευή του δικού μας σπίτι ήταν ο κύριος λόγος για την απόφαση μας. Βρήκα την Ecotek εντελώς τυχαία, διότι θα είχαμε κατά πάσα πιθανότητα αποφασίσει να χρησιμοποιούμε την παραδοσιακή μέθοδο του σκυροδέματος.

Μόλις είδα τη διαφορά, αφού νοικιάσαμε ένα σπίτι χτισμένο με σκυρόδεμα για 3 χρόνια, ενώ ήμασταν στο δικό μας προγραμματισμό, ήταν μια πολύ εύκολη απόφαση. Το νέο σπίτι μας στη διάρκεια του χειμώνα είναι μια χαρά. Εμείς δεν έχουμε κεντρική θέρμανση, αλλά δεν αισθανόμαστε το κρύο με τον ίδιο τρόπο που κάνετε σε ένα παραδοσιακό σπίτι. Το μπόνους υπήρξε επίσης ότι το άσθμα του γιου μου έχει βελτιωθεί δραματικά.

Η όλη εμπειρία ήταν ανώδυνη και όλα πήγαν όπως είχε προγραμματιστεί.

Θα ήθελα να συστήσω αυτό το σύστημα του κτιρίου σε οποιονδήποτε και δεν έχουμε ένα απλό παράπονο.

Jimmy Leicos

Μας πρότειναν την Ecotek οι αρχιτέκτονες μας, οι οποίοι είχαν πολύ οικολογικές συνείδησεις με τα σχέδιά τους και είχαν χρησιμοποιήσει την εν λόγω εταιρεία πολλές φορές στο παρελθόν. Πριν από την λήψη της τελικής απόφασης μας, μας δόθηκε η ευκαιρία να δούμε εν εξελίξει έργα από την Ecotek και είχαμε εντυπωσιαστεί πολύ.

Στην διάρκεια του έργου, όλοι ήταν πολύ επαγγελματικοί, φιλικοί και εξυπηρετικοί. Ήμασταν ευχαριστημένοι με η ποιότητα και τη δεξιοτεχνία των υπεργολάβων και το έργο τους. Ξεκίνησαν την εργασία στην ώρα τους και τελείωσαν όπως είπαν στην αρχή. Η όλη διαδικασία εξελίχθηκε ομαλά και μας κράτησαν ενήμερους στην πορεία.

Βρήκαμε οτι ο μεγαλύτερος όφελος από την επιλογή αυτού του τύπου κατασκευής ήταν τα αφρώδα μονωμένα πάνελ τοίχου που χρησιμοποιούν οι Ecotek. Το σπίτι παραμένει υπέροχη και ζεστή κατά τους χειμερινούς μήνες και το σημαντικότερο, στεγνό, σε αντίθεση με την παραδοσιακή χρήση του πορώδους σκυροδέματος.

Συνοπτικά, δεν έχουμε κανένα δισταγμό να τους προτείνουμε.

Anne-Marie &Tony Hevicon

Απολαύσαμε πραγματικά όταν εργαστήκαμε μαζί σας.

Έιχατε βοηθήσει που μας έφερες τις ιδέες μας στην πραγματικότητα και στο σύνολο του έργου ήμαστε πολύ επιτυχημένη. Βρήκα ότι ενσωματώσατε τις ανάγκες της οικογένειάς μας με καλά σύγχρονα σχεδιαστικά χαρακτηριστικά και μας βοήθησε να δημιουργήσουμε όμορφα το σπίτι των ονείρων μας.

Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με την απόδοση και την ποιότητα κατασκευής του συστήματος του Ecotek και θα το συνιστούσα ανεπιφύλακτα στην οικογένεια και τους φίλους.

Ευχαριστώ πολύ x

Ben & Samantha Jones

Το Ecotek είχε προσληφθεί για να κατασκευαστεί το σπίτι μου με Tek, λόγω της θερμικής απόδοσης του, την περιβαλλοντική βιωσιμότητα και την ταχύτητα κατασκευής.

Το σύστημα αυτό είχε ανεγερθεί σε 4 εβδομάδες και το ακίνητο ήταν έτοιμο για εμάς να μετακομίσουμε μετά από μόλις 16 μήνες χρόνο κατασκευή.

Έχουμε ζήσει στο σπίτι μας για 7 χρόνια, και είμαι στην ευχάριστη θέση να αναφέρω ότι πληροί όλες τις προσδοκίες μου. Λόγω του χαμηλού συντελεστή U, το κτίριο δεν έχει υπερθερμανθεί το καλοκαίρι και τους λογαριασμούς των καυσίμων μας είναι χαμηλές το χειμώνα.

Βρήκα τον Steve να είναι πολύ βοηθητικός και επαγγελματικός πάντοτε, και θα ήθελα να συστήσω ανεπιφύλακτα την Ecotek για όσοι σκέφτονταν να να χτίσουν το επόμενο σπίτι τους.

Δημήτρης Σιδεράς

“Η πρώτη μου κατοικία που στην Κύπρο ήταν από ενα ντηβέλοπερ, μετά αποφάσισα να αγοράσω μια έκταση γης και στη συνέχεια έψαξα τη δυνατότητα της οικοδόμησης ενός σπιτιού μόνος μου. Για να γίνει αυτό έπρεπε να έχω την εμπιστοσύνη μου με τον αρχιτέκτονα και την υπεργολάβους. Αυτό ήταν πιο σημαντικό δεδομένου ότι στη συνέχεια έπρεπε να φύγω από την Κύπρο για 3 χρόνια για να ελέγχυούν τα πάντα από απόσταση 10.000 μιλίων.

Από την αρχή μέχρι το τέλος, ο Steve, ο Αρχιτέκτονας και Υπεύθυνος Έργου για το σπίτι εργάστηκε με πλήρη επαγγελματισμό. Εκτίμησε τη σχετική απόσταση και κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια για να με κρατήσει ενήμερο για την πρόοδο του έργου.

Το τελικό προϊόν ήταν εξαιρετικό, το σπίτι παραδόθηκε πολύ κοντά στο αναμενόμενο χρόνο ολοκλήρωσης. Ο πρόοδος τη διάρκεια του έργου ήταν εξαιρετικό και τα προβλήματα ήταν σχεδόν ανύπαρκτες.

Τώρα, η εμπειρία ζωής με το σπίτι μου είναι άριστη, ακόμη και με ένα σπίτι 360 τ.μ, δεν υπήρξαν ελάχιστα προβλήματα με καθίζηση και ρωγμές των τοίχων. Η μόνωση είναι εξαιρετική, με ζεστές χειμώνες και δροσερά καλοκαίρια, το οποίο απολαύσαμε μέσα στο σπίτι. Με σωστή διαδικασία και με το άνοιγμα και το κλείσιμο των παραθύρων και θυρών, με αποτελεσματικό τρόπο, απολαμβάνω συχνά τες μεταβολές της θερμοκρασίας από την εξωτερική θερμότητα το καλοκαίρι έως 10 βαθμούς κάτω από αυτό, μέσα στο χώρο διαμονής μου χωρίς τη χρήση κλιματισμού, αλλά απλώς και μόνο με τη σύλληψη του δροσερό βραδινού αγέρα και κρατώντας επί αυτού όλη την ημέρα.

Συνιστώ ανεπιφύλακτα αυτό το είδος κατασκευής και τους ανθρώπους που εμπλέκονται. Αν είχα να χτίσω και πάλι δεν θα χάσω χρόνο ψάχνοντας οποιαδήποτε άλλη εταιρεία για να χτίσει το σπίτι μου.

Μπράβο παιδιά, καλή δουλειά και σας έχω συστήσει σε πολλούς με ευτυχία, οι οποίοι εξετάζουν για να χτίσουν ένα σπίτι στην Κύπρο.

Ένας πολύ ικανοποιημένος πελάτης! ”

Wayne Eves

Groomingdales

Ενώ έψαχνα γύρω από το χωριό Συλίκου, με πολλά ανακαινισμένα παλιά σπίτια για ιδέες για το σπίτι μου, όταν έφευγα, είδα πάνω σε ένα λόφο, με υπέροχη θέα, ένα μεγάλο σωρό από SIPs πάνελ, εν αναμονή της κατασκευής από ένα σπίτι στην περιοχή.

Ακολούθησα την κατασκευή, ήρθa σε επαφή με τον ιδιοκτήτη, τον ρώτησα για την ικανοποίηση του με την εταιρεία οι οποίοι είχε προμηθέψει τα υλικά, και την ομάδα που έχτισε το σπίτι του. Ήταν ευχαριστημένος με τον τύπο του δομικού υλικού, των οποίων οι μονωτικές ιδιότητες ήταν κατάλληλες για την εκτεθειμένη περιοχή του, και την ομάδα που κατασκεύασε το σπίτι του.

Εγώ εντυπωσιάστηκα με το σπίτι, το γρήγορο τρόπο της κατασκευής, και το σχέδιο με βοήθησε να δώ με λεπτομέρεια για το το δικό μου σπίτι. Ήρθα σε επαφή με αρχιτέκτονες για ένα σχέδιο και κανόνισα συνάντηση μεταξύ του ιδίου και το Ecotek, οι οποίοι θα κατασκευάσουν το σπίτι σύμφωνα με το σχεδιασμό του.

Ήμουν σε θέση να προσθέσω μικρές αλλαγές κατά τη διάρκεια της κατασκευής, για να αφήσει κάποιες δοκούς δόμησης εκτεθειμένη και άλλα πρόσθετα χαρακτηριστικά γνωρίσματα.

Η ομάδα οι οποίοι ανέλαβε τα εσωτερικά συνδετικά εξαρτήματα και οι οποίοι έκανε το σοβάτισμα των τοίχων εισήχθησαν σε μένα από η κατασκευαστική ομάδα, και γνώριζαν αυτό το είδος της κατασκευής, έτσι ώστε αυτή η πτυχή ήταν γρήγορο και ολοκληρώθηκε αποτελεσματικά .

Έχω επισκεφτεί από άτομα που έχουν δει το σπίτι μου στο διαδίκτυο και οι οποίοι έχουν θαυμάσει την κατασκευή. Η μόνωση λειτουργεί καλά, και η σύγχρονη άποψη είναι φωτεινό, ευάερο και ευρύχωρο και χαρά για μένα να μείνω σε αυτό.

John Kirby

Ως ένας από τους πρώτους πελάτες και υποστηρικτές του συστήματος Tek στην Κύπρο με την Ecotek, τώρα πάνω από δέκα χρόνια, μπορώ να πω χωρίς επιφύλαξη ότι, ως προοδευτική οικολογική εταιρεία ανάπτυξης κάναμε τη σωστή επιλογή απολύτως. Όχι μόνο το σύστημα παρείχε εξαιρετικά πλεονεκτήματα του κόστους σχετικά με την απλότητα του σχεδιασμού του συστήματος, αλλά επίσης μειώνεται σημαντικά η διάρκεια κατασκευής και έχει εκπληκτικές ιδιότητες μονώσεως, αλλά και το μακροπρόθεσμη μείωση των ανησυχιών των πελάτων μας.

Δουλεύοντας με τον Steve, ήταν πάντα εύκολο, από την έναρξη του έργου μέσω του σχεδιασμού έως και μετά την παράδοση, ήταν πάντα στη διάθεσή μας να συμβουλεύει και να εκπαιδεύσει.

Nichols Bates

Director , Panoramia Properties ltd

Επέλεξα να κατασκευάσω ένα σπίτι με τα SIPs γιατί έχοντας ζήσει σε ένα σπίτι από σκυροδέματος κατά τη διάρκεια των τεσσάρων ετών απο κυπριακών χειμώνων, ένιωσα ότι δεν θα μπορούσε να πάει στραβά.

Επέλεξα την Ecotek διότι ήταν συνιστώμενη ιδιαίτερα από κάποιους εργολάβους που ήξερα.

Μόλις παραδόθηκε το σύστημα ΤΕΚ έγινε αδιάβροχο όταν τοποθετήθηκε η οροφή μέσα σε δύο εβδομάδες. Χρειάστηκε λιγότερο από 4 μήνες πριν μετακομίσαμε στο σπίτι και 2 μήνες μετά, το σπίτι ήταν εντελώς τελειωμένο μέσα και έξω.

Ήταν πολύ εύκολη η συνεργασία με τον Steve και ο ίδιος ήταν πολύ εξυπηρετικός και επαγγελματικός.

Εάν επρόκειτο να χτίσω ένα άλλο σπίτι εδώ θα ήθελα να κάνω το ίδιο είδος σπιτιού. Είναι εκπληκτικό όταν είναι 2 βαθμούς έξω, είναι 20 στο εσωτερικό, που κυριολεκτικά δεν χρειάζεται θέρμανση. Ποτέ δεν έχω θερμάνση ένα υπνοδωμάτιο από τότε που ζήσαμε εκεί (4 χρόνια).

Έτσι θα χτίσετε με σιγουριά.

Fraser Keys

Director , Keys Cars

Επειδή είμαι ένας Ελληνοκύπριος, ήξερα πολύ καλά τα όρια του προτύπου σπίτιου του σκυροδέματος. Έτσι, όταν η ευκαιρία ήρθε για την οικοδόμηση του σπιτιού μας για την οικογένειά μας, χρειαζόταν ένα καλό ποσό έρευνας. Οι στόχοι μας δεν ήταν απλά να οικοδομήσουμε ένα σπίτι που ήταν πιο ζεστά το χειμώνα και δροσερό το καλοκαίρι, αλλά και να είναι οικολογικό με τες λιγότερες περιβαλλοντικές επιπτώσεις από την αρχή μέχρι το τέλος.

Ανακαλύπτοντας η Ecotek, και η συνάντηση με τον Steve, ήταν η καθοριστική στιγμή της διαδικασίας μας για την οικοδόμηση του σπιτιού μας. Η γνώση και την υποστήριξη του Steve σε όλη τη διάρκεια κατασκευής ήταν ανεκτίμητη.

Έχουμε τώρα ζει στο σπίτι μας για 9 χρόνια, χωρίς θέρμανση ή κλιματισμό. Το σπίτι είναι τοποθετημένο για μέγιστη ροή του αέρα το καλοκαίρι. Το χειμώνα, η θερμοκρασία δεν έπεσε κάτω 18 βαθμούς. Πολύ άνετο.

Είμαστε ευχαριστημένοι με το σπίτι μας, με συντριπτική πλειοψηφία, και πάντα ευτυχισμένη το χειμώνα, όταν οι επισκέπτες εκπλαγούν οτι πόσο ζεστό είναι χωρίς καμία θέρμανση.

Ricky Shields

Director , Shields Create