Όλοι χρειαζόμαστε να αποθηκεύουμε τις πετσέτες μας στο μπάνιο, και εάν δεν υπάρχει κάποιο σχετικό ντουλάπι ή το μπάνιο είναι μικρό, θα πρέπει να σκεφτείτε έξυπνους τρόπους για να τις οργανώσετε και να τις έχετε προσβάσιμες. Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να δείξετε και να αποθηκεύσετε τις πετσέτες σας, γι’ αυτό και συγκεντρώσαμε κάποιες ιδέες για να τις αποθηκεύσετε, που αξίζει να κοιτάξετε:

1. Χρησιμοποιήστε μια Σκάλα

towel organisation
Image via: countryliving , funkyjunkinteriors
Κάθε σκαλοπάτι μιας σκάλας μπορεί εύκολα να κρατήσει τρεις με τέσσερις πετσέτες ταυτόχρονα μέσα στο μπάνιο σας. Το καλό με τη σκάλα είναι ότι πιάνει πολύ λίγο χώρο.

2. Τυλίξτε τις Πετσέτες και Βάλτε Τες σε ένα Καλάθι

towel organisation
Image via: elmueble
Ο ευκολότερος τρόπος για να έχετε πάντα διαθέσιμες φρέσκιες πετσέτες μέσα στο μπάνιο σας είναι τοποθετώντας τυλιγμένες πετσέτες σε ένα ψάθινο καλάθι. Δεν είναι μόνο βολική λύση, αλλά και πολύ όμορφη.

3. Μετατρέψτε ένα Ξύλινο Τελάρο σε ένα Ράφι για Πετσέτες

towel organisation
Image via: PistolPetesSurvival via etsy
Εάν θέλετε να προσθέσετε μια ρουστίκ πινελιά στο μπάνιο σας, μπορείτε να κρεμάσετε ένα ξύλινο τελάρο στον τοίχο για την αποθήκευση των πετσετών σας.

4. Επαναχρησιμοποιήστε μια Βάση Κρασιών

towel organisation
Image via: kirklands , kidmagz
Οι κεκλιμένες μπάρες μιας βάσης κρασιών είναι ιδανικές για την αποθήκευση πολλών καθαρών τυλιγμένων πετσετών σε ένα μόνο μέρος.

5. Αποθηκεύστε τις Πετσέτες σε ένα Ράφι Πάνω από την Πόρτα

towel organisation
Image via: the2seasons
Μερικές φορές δε σκεφτόμαστε έξυπνες λύσεις αποθήκευσης για το μπάνιο μας, γιατί είναι πολύ μικρό. Εάν σκεφτείτε όμως έξυπνα, θα δείτε ότι υπάρχουν ανεκμετάλλευτα σημεία που μπορούν να σας παρέχουν αποθηκευτικό χώρο. Ένα από αυτά είναι ο χώρος πάνω από την πόρτα όπου μπορείτε να προσθέσετε ένα ράφι και να αποθηκεύσετε επιπλέον πετσέτες.

6. Αποθηκεύστε τες σε Συρμάτινα Καλαθάκια

towel organisation
Image via: archidea , apartmenttherapy
Μπορείτε να προσθέσετε ένα ή περισσότερα συρμάτινα καλαθάκια σε έναν τοίχο και να τακτοποιήσετε τις καθαρές πετσέτες μέσα τους.

7. Φτιάξτε ένα Ράφι από Ξύλο

towel organisation
Image via: MadisonMadeDecor etsy
Εάν φτιάξετε ένα ράφι από την αρχή για την αποθήκευση των πετσετών θα έχετε το πλεονέκτημα του να το προσαρμόσετε ακριβώς στις ανάγκες σας. Ένα ράφι σαν αυτό θα είναι αρκετά αισθητικό και θα προσθέσει ομορφιά στο μπάνιο σας, ενώ θα το διατηρεί τακτοποιημένο.

8. Φτιάξτε Εργοστασιακού Τύπου Ράφια

towel organisation
Image via: houseofhawthornes
Αυτά τα ράφια είναι πολύ πρακτικά ως αποθηκευτικοί χώροι μέσα σε ένα μικρό μπάνιο. Μπορούν ακόμη και να τοποθετηθούν πάνω από την τουαλέτα για την αποθήκευση πετσετών και άλλων χρήσιμων αντικειμένων.

9. Αποθηκεύστε τες σε ένα Ντουλάπι

towel organisation
Image via: laurenweedman , pinterest
Εάν το μέγεθος του μπάνιου σας σας επιτρέπει να προσθέσετε ένα ντουλάπι, τότε μπορείτε να χώσετε εκεί όλες τις πετσέτες σας, μαζί και με άλλα είδη υγιεινής.

10. Χρησιμοποιήστε μια Ψηλή Ραφιέρα

towel organisation
Image via: mamasdance
Κάθε γωνία μέσα στο μπάνιο σας μπορεί να χωρέσει μια στενή και ψηλή ραφιέρα όπου μπορείτε να αποθηκεύσετε τις πετσέτες σας.

Το νέο σας σπίτι, που μεγαλώνει μαζί σας.

Είναι ένα σύγχρονο σύστημα τμηματικής κατασκευής σπιτιού. Μια νέα ιδέα στην Κύπρο που σας επιτρέπει να αποκτήσετε το σπίτι των ονείρων σας με προσιτό κόστος. Προσθέστε επιπλέον δωμάτια ή χώρο που είναι συμβατοί με το υπόλοιπο σπίτι μόνο όταν οι ανάγκες σας (ή οικογένεια) μεγαλώνουν. Έχεις πλήρη έλεγχο.

✔ πλήρως προσαρμόσιμο στις ανάγκες και στον προϋπολογισμό σας
✔ σύγχρονο σχεδιασμό αρχιτέκτονα
✔ το ήμισυ του χρόνου κατασκευής ενός κανονικού σπιτιού

Τα τελευταία 15 χρόνια έχουμε κατασκευάσει πάνω από 200 οικολογικά σπίτια σε όλη την Κύπρο.