Εάν θέλετε να καλωσορίσετε τους καλεσμένους σας με μια πολύχρωμη παρουσίαση στην μπροστινή σας είσοδο ή απλά να προσθέσετε λίγη γιορτινή διάθεση στο σαλόνι σας, κρεμάστε ένα ωραίο στεφάνι ή μια όμορφη γιρλάντα αυτά τα Χριστούγεννα. Μια σύγχρονη πομ πομ γιρλάντα ή ένα παραδοσιακό μπιχλιμπιδένιο στεφάνι αποτελούν εξαίρετες λύσεις για τη γιορτινή σας διακόσμηση:

1. Στεφάνι με Καρό Κορδέλα

Festive DIY Christmas Wreaths and Garlands

Image via: lilluna

Μπορείτε πολύ εύκολα να φτιάξετε αυτό το στεφάνι, τυλίγοντας ένα στεφάνινο δακτύλιο αφρού με καρό κορδέλα. Έπειτα, χρησιμοποιήστε ζεστή κόλλα για να τοποθετήσετε πάνω του ψεύτικα λουλούδια, πευκάκια και τεχνητά μούρα. Ολοκληρώστε την παρουσίαση με ένα μεγάλο Αλεξανδρινό.

2. Γιρλάντα με Πολύχρωμες Μάλλινες Μπάλες

Festive DIY Christmas Wreaths and Garlands

Image via: ohhappyday , woutadoubt

Για να φτιάξετε μια γιρλάντα που είναι ευχάριστη και γρήγορη, χρειάζεστε ένα πακέτο με πολύχρωμες μάλλινες γιρλάντες, μια βελόνα λίγη κλωστή.

3. Γιρλάντα με Στολίδια από Ζύμη Αλατιού

Festive DIY Christmas Wreaths and Garlands

Image via: twelveonmain

Η συνταγή της ζύμη αλατιού είναι πανεύκολη. Χρειάζεται μόνο να ανακατέψετε μια κούπα αλάτι με μια κούπα αλεύρι και μισή κούπα νερό. Αφού γίνουν όλα τα υλικά μια απαλή ζύμη, κόψτε τη σε σχήματα χρησιμοποιώντας φόρμες για μπισκότα. Κάντε σχήματα με τρύπες ενώ η ζύμη είναι ακόμα μαλακή για να μπορέσετε να περάσετε από μέσα το κορδόνι. Κόψτε άλλο ένα κομμάτι από κορδόνι στο μέγεθος που εσείς θέλετε και δέστε όλα τα στολίδια μαζί για να φτιάξετε μια γιρλάντα.

4. Ένα Στεφάνι από Χριστουγεννιάτικες Μπάλες και Μια Συρμάτινη Κρεμάστρα

Festive DIY Christmas Wreaths and Garlands

Image via: sixsistersstuff

Πάρτε μια συρμάτινη κρεμάστρα ρούχων και λυγίστε την ώστε να πάρει κυκλικό σχήμα. Γεμίστε την με μπάλες. Βάλτε στο τέλος έναν φιόγκο από κορδέλα και είστε έτοιμοι!

5. Ένα Στεφάνι από Κουκουνάρια

Festive DIY Christmas Wreaths and Garlands

Image via: apieceofrainbow

Για να φτιάξετε ένα στεφάνι από κουκουνάρια, τυλίξτε με κορδόνι ένα μεταλλικό σύρμα σε σχήμα στεφανιού. Έπειτα, ξεκινήστε να κολλάτε με ζεστή κόλλα τα κουκουνάρια μέχρι να γεμίσει το στεφάνι, και προσθέστε πρασινάδα. Μπορείτε να το ολοκληρώσετε είτε με ψεύτικα μούρα, είτε με φωτάκια, είτε και με τα δύο.

6. Μια Χιονισμένη Γιρλάντα με Πομ Πομ

Festive DIY Christmas Wreaths and Garlands

Image via: joann

Ένα σας έχει περισσέψει από πέρυσι μια χιονισμένη γιρλάντα, βγάλτε την από την αποθήκη και δώστε της ζωή και φέτος. Φτιάξτε νημάτινα πομ πομ σε λευκό, κόκκινο και πράσινο χρώμα και δέστε τα πάνω στην γιρλάντα για ένα γιορτινό ντεκόρ.

7. Γιρλάντα με Χριστουγεννιάτικα Δέντρα από Θύσανο από Μαντίλι

Festive DIY Christmas Wreaths and Garlands

Image via: designdazzle

Κόψτε κομμάτια πράσινου μαντιλιού όπως σας δείχνουμε στην εικόνα. Έπειτα προσθέστε πάνω τους κόκκινες τελείες από χαρτί και κίτρινα αστέρια για να φτιάξετε μια όμορφη γιρλάντα από μίνι Χριστουγεννιάτικα δέντρα.

8. Μια Μοναδική Χριστουγεννιάτικη Κορνίζα

Festive DIY Christmas Wreaths and Garlands

Αποτελεί μια διαφορετική επιλογή για αυτούς που δεν θέλουν να ακολουθήσουν την περπατημένη, όσο αφορά στη διακόσμηση της μπροστινή τους πόρτας. Στολίστε μια άδεια κορνίζα με μπάλες, φιόγκους, μούρα και φύλλα.

9. Ένα Στεφάνι από Ζαχαρωτά Μέντας

Festive DIY Christmas Wreaths and Garlands

Αφήστε την δημιουργικότητά σας να εκφραστεί, φτιάχνοντας ένα Χριστουγεννιάτικο στεφάνι από ζαχαρωτά μέντας. Χρησιμοποιήστε ζεστή κόλλα για να κολλήσετε τα ζαχαρωτά σε ένα τυλιγμένο με κορδέλα φελιζολένιο ντόνατ σε σχήμα στεφανιού, και κάντε το ακόμα πιο όμορφο με έναν κόκκινο φιόγκο.

10. Ένα Πλεκτό Διακοσμητικό Στεφάνι

Festive DIY Christmas Wreaths and Garlands

Image via: misskopykat

Φτιάξτε φιογκάκια από πλεκτό υλικό σαν αυτό της φωτογραφίας, τοποθετήστε τα πάνω στο στεφάνι, και ολοκληρώστε το λουκ με έναν μεγάλο ριγέ φιόγκο.

Το νέο σας σπίτι, που μεγαλώνει μαζί σας.

Είναι ένα σύγχρονο σύστημα τμηματικής κατασκευής σπιτιού. Μια νέα ιδέα στην Κύπρο που σας επιτρέπει να αποκτήσετε το σπίτι των ονείρων σας με προσιτό κόστος. Προσθέστε επιπλέον δωμάτια ή χώρο που είναι συμβατοί με το υπόλοιπο σπίτι μόνο όταν οι ανάγκες σας (ή οικογένεια) μεγαλώνουν. Έχεις πλήρη έλεγχο.

✔ πλήρως προσαρμόσιμο στις ανάγκες και στον προϋπολογισμό σας
✔ σύγχρονο σχεδιασμό αρχιτέκτονα
✔ το ήμισυ του χρόνου κατασκευής ενός κανονικού σπιτιού

Τα τελευταία 15 χρόνια έχουμε κατασκευάσει πάνω από 200 οικολογικά σπίτια σε όλη την Κύπρο.