Αν είστε ένας από εκείνους τους ανθρώπους που πρέπει να έχει ό,τι πιο καλό και καινούριο- ειδικά όταν πρόκειται για τηλέφωνα και τάμπλετ- αυτό το άρθρο είναι για σας. Υπάρχουν εκατοντάδες άνθρωποι που περιμένουν στην ουρά και κατασκηνώνουν για την κυκλοφορία των νέων μοντέλων του iPhone κάθε δύο χρόνια. Εάν αυτός είστε εσείς, ή έχετε λάβει μια αναβάθμιση από τον πάροχο κινητής τηλεφωνίας σας, πήρατε ένα νέο τηλέφωνο ως δώρο, κλπ ορίστε 10 τρόποι για να χρησιμοποιήσετε το παλιό σας smartphone ή το τάμπλετ σας:

1. Πουλήστε το ηλεκτρονικά.

Ενώ μπορεί να είναι προφανές, και αυτή είναι πιθανόν η πρώτη σας σκέψη, είναι πάντα καλό να παίρνετε κάποια χρήματα πίσω από τη συσκευή σας για την οποία ξοδέψατε αρκετά χρήματα πριν.

2. Δωρήστε το σε φιλανθρωπίες

Αν έχετε χρήματα για χάσιμο ή είστε απλά μια γενναιόδωρη ψυχή, αυτή είναι η επιλογή για εσάς. Κάντε τη ζωή κάποιου λίγο πιο εύκολη και δωρίστε το σε ένα φίλο που έχει ανάγκη ή μια οργάνωση.

3. Κρατήστε το ως εφεδρικό

Μπορεί να θέλετε να το κρατήσετε μόνο για τον εαυτό σας για παν ενδεχόμενο – ποτέ δεν ξέρεις πότε κάτι μπορεί να πάει στραβά. Χρησιμοποιήστε εφαρμογές όπως η Whatsapp για δωρεάν χρήση Wi-Fi.

4. Χρησιμοποιήστε το για να διαχωρίσετε την προσωπική σας ζωή από την επαγγελματική

Τώρα μπορείτε να χρησιμοποιείτε δύο τηλέφωνα ή τάμπλετ. Το ένα ειδικά για τη δουλειά, και το άλλο για την προσωπική σας ζωή. Ισορροπήστε τη ζωή σας και μειώσετε το άγχος με αυτόν τον τρόπο.

5. Ένα σύστημα GPS για το αυτοκίνητο σας

Κρατήστε το παλιό τάμπλετ ή το smartphone σας αποθηκευμένα στο ντουλαπάκι του αυτοκινήτου και βγάλτε τα έξω όταν είστε σε μια άγνωστη πόλη ή κωμόπολη. Τα Smartphones λειτουργούν ως πολύ καλές μονάδες GPS.

6. Ψηφιακή κορνίζα

Βάλτε το smartphone σας σε εμφανές σημείο και δημιουργήστε μια προβολή εικόνων από όλες τις αγαπημένες σας φωτογραφίες για να τις επιδεικνύετε μέσα στο σπίτι σας.

7.Κάμερα ασφαλείας

Ναι, υπάρχει μια εφαρμογή για αυτό. Αντί να αγοράσετε μια κάμερα ασφαλείας, απλά χρησιμοποιήστε ένα παλιό smartphone και κατεβάστε μία από τις πολλές εφαρμογές για κάμερα ασφαλείας.

8. Ξυπνητήρι

Χρειάζεστε ένα ξυπνητήρι και δεν θέλετε να σπαταλάτε τη μπαταρία λειτουργίας του κινητού σας; Χρησιμοποιήστε το εφεδρικό σας smartphone ή tablet για να ξυπνήσετε νωρίς.

9. Τηλεχειριστήριο τηλεόρασης

Προγραμματίστε την παλιά σας συσκευή για να λειτουργεί ως τηλεχειριστήριο για την τηλεόραση.

10. Φορητή συσκευή αναπαραγωγής MP3

Παρατήστε τα συνηθισμένα σας CD και αντί αυτών χρησιμοποιήστε ένα βύσμα USB ως τρόπο για να πάρετε τη μουσική σας μαζί σας στο δρόμο!

Με τόσες πολλές σπουδαίες χρήσεις για το smartphone σας μπορεί να είναι δύσκολο να επιλέξετε ποια μέθοδο να χρησιμοποιήσετε. Τουλάχιστον κάνετε πολύ καλή χρήση αυτού αντί να το πετάξετε.

Ας οικοδομήσουμε το σπίτι των ονείρων σας!

Το νέο σας σπίτι, που μεγαλώνει μαζί σας.

Είναι ένα σύγχρονο σύστημα τμηματικής κατασκευής σπιτιού. Μια νέα ιδέα στην Κύπρο που σας επιτρέπει να αποκτήσετε το σπίτι των ονείρων σας με προσιτό κόστος. Προσθέστε επιπλέον δωμάτια ή χώρο που είναι συμβατοί με το υπόλοιπο σπίτι μόνο όταν οι ανάγκες σας (ή οικογένεια) μεγαλώνουν. Έχεις πλήρη έλεγχο.

✔ πλήρως προσαρμόσιμο στις ανάγκες και στον προϋπολογισμό σας
✔ σύγχρονο σχεδιασμό αρχιτέκτονα
✔ το ήμισυ του χρόνου κατασκευής ενός κανονικού σπιτιού

Τα τελευταία 15 χρόνια έχουμε κατασκευάσει πάνω από 200 οικολογικά σπίτια σε όλη την Κύπρο.