Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε σχοινιά για να κάνουμε πολλά πράγματα στη ζωή μας, όπως το δέσιμο, η μεταφορά, το τράβηγμα βαριών φορτίων και χρησιμοποιείται επίσης σε πλοία και βάρκες.

Τα σχοινιά σχετίζονται περισσότερο με τις ναυτικές χρήσεις, αλλά νομίζατε ότι πριν μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε στο σπίτι και να τα διακοσμήσετε. Μπορεί να είναι δύσκολο να πιστέψετε ότι τα σχοινιά χρησιμοποιούνται για να κάνουν τα πράγματα στο σπίτι σας να φαίνονται πιο όμορφα. Υπάρχουν πολλές ιδέες σχεδίων με ντεκόρ σχοινιού. Χρησιμοποιώντας αυτά τα σχοινιά θα προσθέσετε μια ναυτική ατμόσφαιρα στο σπίτι σας, ειδικά αν έχετε ένα σπίτι κοντά στη θάλασσα. Υπάρχουν πάρα πολλές ιδέες για τη χρήση σχοινιών και δεν είναι δύσκολο να εφαρμοστούν. Τα περισσότερα από τα προϊόντα που είναι διακοσμημένα με σχοινιά είναι χειροποίητα που δείχνουν ότι μπορείτε να το κάνετε μόνοι σας και δεν είναι καθόλου αδύνατο.

Χρησιμοποιώντας σχοινιά είναι μια από τις απλούστερες ιδέες για τη διακόσμηση του σπιτιού σας και την ανανέωση χωρίς να σας κοστίσει πολλά χρήματα. Μπορείτε να βρείτε σχοινιά που χρησιμοποιούνται για τη διακόσμηση διαφορετικών πραγμάτων και θέσεων στο σπίτι σας. Μπορούν να βρεθούν σε τοίχους, σε κλιμακοστάσια, σαλόνια, υπνοδωμάτια και ακόμη και μπάνια. Πάρα πολλές δημιουργικές ιδέες που εμπνέονται από τις ναυτικές συνήθειες στα πλοία και τα σκάφη. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τη χρήση σχοινιών για τη διακόσμηση του σπιτιού σας, σας παρουσιάζουμε τις παρακάτω δημιουργικές ιδέες σχεδίασης ντεκόρ σχοινιού.

 

 

Μπορείτε να βρείτε σχοινιά που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή κρεμαστών φωτιστικών και πολυέλαιων για να τα κρεμάσετε στο ταβάνι του καθιστικού ή της κρεβατοκάμαράς σας. Μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για την κατασκευή λαβών για φανάρια που τοποθετούνται μέσα ή έξω από το σπίτι σας.

chandelier 25 Creative Rope Decor Design Ideas

Rope-Inspired-decor-for-oceanfront-houses-5 25 Creative Rope Decor Design Ideas

Manila-Rope-Lights-5 25 Creative Rope Decor Design Ideas

lantern 25 Creative Rope Decor Design Ideas

product 25 Creative Rope Decor Design Ideas

Restoration-Hardware-Rope-Planetarium-Chandelier 25 Creative Rope Decor Design Ideas

 

 

Μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την κατασκευή κουρτίνας, για δέσιμο των κουρτινών, για χαλάκια, στην σκάλα ως χερούλί και ως διαχωριστικό δωματίου.

mat 25 Creative Rope Decor Design Ideas

BrickHouseRopeWall- 25 Creative Rope Decor Design Ideas

Rope-Inspired-decor-for-oceanfront-houses-1 25 Creative Rope Decor Design Ideas

clocks-rope-decor-bottles 25 Creative Rope Decor Design Ideas

 

 

Μπορείτε επίσης να βρείτε σχοινιά που χρησιμοποιούνται για την περιτύλιξη αγγείων, κάνοντας κουφώματα για καθρέφτες και ρολόγια και για την κατασκευή δαχτυλιδιών πετσετών. mirror 25 Creative Rope Decor Design Ideas

picplay 25 Creative Rope Decor Design Ideas

mirrors 25 Creative Rope Decor Design Ideas

towel-ring 25 Creative Rope Decor Design Ideas

vases 25 Creative Rope Decor Design Ideas

 

 

Μια άλλη χρήση για τα σχοινιά είναι η κατασκευή αμπαζιών που μπορούν να τοποθετηθούν στο σαλόνι ή στο υπνοδωμάτιο σας για να χρησιμοποιηθούν ως ένα πολύ υπέροχο διακοσμητικό κομμάτι.

Pottery-Barn-Rope-Table-Lamp 25 Creative Rope Decor Design Ideas

nautical_rope_lamp_ 25 Creative Rope Decor Design Ideas

lamp-shades 25 Creative Rope Decor Design Ideas

 

Πηγή: pouted

Ας οικοδομήσουμε το σπίτι των ονείρων σας!

Το νέο σας σπίτι, που μεγαλώνει μαζί σας.

Είναι ένα σύγχρονο σύστημα τμηματικής κατασκευής σπιτιού. Μια νέα ιδέα στην Κύπρο που σας επιτρέπει να αποκτήσετε το σπίτι των ονείρων σας με προσιτό κόστος. Προσθέστε επιπλέον δωμάτια ή χώρο που είναι συμβατοί με το υπόλοιπο σπίτι μόνο όταν οι ανάγκες σας (ή οικογένεια) μεγαλώνουν. Έχεις πλήρη έλεγχο.

✔ πλήρως προσαρμόσιμο στις ανάγκες και στον προϋπολογισμό σας
✔ σύγχρονο σχεδιασμό αρχιτέκτονα
✔ το ήμισυ του χρόνου κατασκευής ενός κανονικού σπιτιού

Τα τελευταία 15 χρόνια έχουμε κατασκευάσει πάνω από 200 οικολογικά σπίτια σε όλη την Κύπρο.