Ecotek Green Living house logo with tree in it and text underneath

Χτίστε | Ζήστε Πράσινο

Ενεργειακά αποδοτικά σπίτια Eco με την υψηλότερη μόνωση και αντοχή στην Κύπρο.

Χτίζουμε oικολογικά σούπερ μονωμένα σπίτια του μέλλοντος στις συγκεκριμένες απαιτήσεις σας.

Τι είναι η Ecotek;

Καταλαβαίνουμε πόσο σύγχυτικό και αγχωτικό μπορεί να είναι όταν χτίζετε το δικό σας σπίτι, ειδικά αν αυτή είναι η πρώτη σας φορά. Έτσι προσαρμόζουμε τις υπηρεσίες μας για να καλύψουμε τις συγκεκριμένες ανάγκες σας. Είτε δεν γνωρίζετε από πού να αρχίσετε ή έχετε ήδη ένα σετ σχεδίων, μπορούμε να πάρουμε το έργο σας και να το παραδώσουμε σε σας ακριβώς έγκαιρα και με στον προϋπολογισμό σας.

Η εμπιστοσύνη σας είναι σημαντική για εμάς έτσι αρχικά θα καθορίσουμε προσεκτικά ακριβώς πόσο θα κοστίσει το σπίτι σας για να κατασκευαστεί και, στη συνέχεια, θα συνεργαστούμε μαζί σας για να δείτε αν το αποτέλεσμα ικανοποιεί τις ανάγκες σας. Από τη στιγμή που είναι σαφές ότι θα είστε ικανοποιημένοι με τα αρχικά στάδια τότε θα προγραμματίσουμε την κατασκευή του σπιτιού σας και το αντίστοιχο χρονοδιάγραμμα.

Έχουμε μέχρι στιγμής παραδώσει πάνω από 150 σπίτια σε όλη την Κύπρο και είμαστε σίγουροι ότι έτσι θα διαπιστώσετε ότι με την Ecotek, το σπίτι των ονείρων σας είναι σε καλά χέρια.

A barn like designed house with green grass and creeping plants in bright sunlight

Η Ecotek μπορεί να κάνει το σπίτι των ονείρων σας
πραγματικό αλλά καλύτερό από όπος το έχετε φανταστεί!

Το σύστημα δόμησης ΤΕΚ της Kingspan

Αυτή είναι μια εισαγωγή σε αυτό το μοναδικό σύστημα δόμησης που είναι το βασικό στοιχείο που χρησιμοποιείται σε όλα τα σπίτια που χτίζουμε.

Παρέχει εξαιρετική αντοχή, δύναμη και την ασφάλεια, και παρέχει επίσης ένα από τα υψηλότερα επίπεδα θερμομόνωσης που υπάρχει σήμερα στην Κύπρο.

«Είμαστε συντριπτικά ευχαριστημένοι με το σπίτι μας, και το χειμώνα όταν οι επισκέπτες μας δεν μπορούν να πιστέψουν πόσο ζεστό είναι εδώ χωρίς θέρμανση.»

Ρίκι Σιλντς

Με πάνω από 150 ολοκληρωμένα έργα,
χτίσαμε την εμπιστοσύνη με την πείρα μας!

A house with a beautiful courtyard with wooden chairs and creeping plants under a blue sky.
A modern Eco house with dramatic lines and bold colours under a cloudy sky
A modern Eco house with a swooping curved roof and glass stairwell
A group of contemporary village houses built in stone with white walls under a blue sky

Γιατί είναι καλύτερο για σας ένα σπίτι της Ecotek;

10 χρόνια εγγύηση για όλα τα διαρθρωτικά ελαττώματα

Είμαστε η μοναδική εταιρεία στον τομέα μας, που προσφέρει ένα ολοκληρωμένο σχέδιο για να μην έχετε ανησυχίες.

 

 

90% λιγότερη θέρμανση και ψύξη από ένα παραδοσιακό σπίτι

Τα σπίτια της Ecotek χρησιμοποιούν ένα μικρό ποσοστό της ενέργειας μιας πρότυπης κατοικίας με την προηγμένη Σούπερ Θερμομόνωση μας.

Ανθεκτικό σε σεισμούς, πυρκαγιές, τον ήχο και τα έντομα.

Τηρούμε τους αυστηρότερους κανονισμούς της ΕΕ στα κτίρια μας, αντί στις χαμηλότερες τοπικές απαιτήσεις.

Το σπίτι σας ολοκληρωμένο στο μισό χρόνο.

Οι σύγχρονες μέθοδοι κατασκευής επιτρέπουν τες κατασκευές μας να είναι έως και 50% γρηγορότερα από τους παραδοσιακούς μεθόδους οικοδόμησης.

Μπορούμε να οικοδομήσουμε οποιοδήποτε σχέδιο.

Το ευέλικτο σύστημα κατασκευής μας είναι προσαρμόσιμο σε οποιοδήποτε στυλ χωρίς να πειράξει το σχέδιο σας με οποιονδήποτε τρόπο.

Φθηνότερο και ευκολότερο να χτίσετε το σπίτι σας όπως το θέλετε.

Με την Ecotek μπορείτε να εξοικονομήσετε έως και 30% του κόστους του κτιρίου σας, χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα.

Τι λένε οι πελάτες μας

«Ερευνήσαμε πολλές επιλογές οικολογικών κτήριον που υπάρχουν στο νησί και βρήκαμε μερικά πολύ καλά συστήματα.

Πιστεύουμε ότι Ecotek είναι μια πολύ καλή επιλογή αν θέλετε να χτίσετε ένα ενεργειακό αποδοτικό σπίτι, αλλά τελικά εμείς τους επιλέξαμε πάνω από τις άλλες εταιρείες λόγω της εξαιρετικές υπηρεσίες τους κατά τη διάρκεια της έρευνάς μας.

Αυτή η άριστη εξυπηρέτηση συνεχίστηκε καθ ‘όλη τη διαδικασία κατασκευής και δεν μπορούσαμε να είμαστε πιο ευτυχισμένοι με τον Steve και την ομάδα του. Όλοι όσοι εργάστηκαν στο έργο είχαν άριστη γνώση του αντικειμένου τους, και τώρα που το έργο έχει ολοκληρωθεί καταλαβαίνουμε περισσότερο από ποτέ πόσο σημαντική είναι η εξυπηρέτηση και επικοινωνία, όταν πρόκειται για την οικοδόμηση ενός σπιτιού.

Σας ευχαριστώ Ecotek για ένα φανταστικό σπίτι και μια φανταστική εμπειρία! »

Γιώργος & Λουίζα Γεωργίου

Διευθυντές, Lithotechnic

Η νέα μας ζωή σε ένα σπίτι από την Ecotek

«Έχουμε ζήσει για 13 χρόνια στην Κύπρο και είναι μόνο για τα τελευταία 5 χρόνια που δεν είχαμε αυτή την αίσθηση του απόλυτου φόβου, όταν πλησίασε ο χειμώνας. Πριν, οι χειμώνες ήταν δυστυχισμένα, Προτιμούσα να καθίσω στο αυτοκίνητο μου και να διαβάσω το βιβλίο μου αντί το πάγωμα στο σπίτι μας που ήταν χτισμένο από σκυρόδεμα. Καθυστερούσα την ώρα του ύπνου, διότι αυτό σήμαινε να βγάλω διάφορα στρώματα ρούχων μόνο για να ντυθώ και πάλι για την Αρκτική, και ξεχνώντας να ενεργοποιήσετε την ηλεκτρική κουβέρτα ήταν σχεδόν μια υπόθεση για το διαζύγιο!

Ο χειμώνας σήμαινε επίσης αρκετές μεγάλες αγορές πετρελαίου που σήμαινε για μας μετά την εξοικονόμηση στα εστιατόρια και γενικά τις δαπάνες, και τελικά η ψυχαγωγία μας ήταν να καθόμαστε δίπλα από την σόμπα με τη ρόμπα πάνω από τα ρούχα διαβάζοντας ένα βιβλίο, φορώντας γάντια!

Η ζωή μας από τη στιγμή που έχτισε η Ecotek το σπίτι μας τώρα είναι γλυκιά. Ο χειμώνας είναι τώρα καιρός να κάνουμε πράγματα που αποκλείονταν από τις υψηλές θερμοκρασίες του καλοκαιριού. Ο λογαριασμός για τα καύσιμα είναι τώρα περίπου 26 ευρώ, το οποίο είναι ο ίδιος κόστος των 2 φιαλών φυσικού αερίου. Μια θερμάστρα αερίου ζεσταίνει όλο το σπίτι! Το A/C είναι τώρα μια κακή λέξη στο σπίτι μας όπως έχουν συνειδητοποιήσε ιοι κόρες μας . Οι επισκέπτες μας από την Αγγλία είναι αρκετά έκπληκτοι ότι το δωμάτιό τους δεν είναι ζεστό ακόμη και τον Αύγουστο και αν αισθάνονται αδύναμοι τότε χρειάζεται μόνο ένα γρήγορο φύσημα του Α/C, η οποία πιστεύω ότι είναι καθαρά ψυχολογικό μόνο! Συχνά θυμόμαστε ότι είχαμε τα παράθυρα του υπνοδωματίου μας ανοιχτά όλη τη νύχτα, ακόμη και τον Ιανουάριο!

Χρειάστηκε να αλλάξουμε το 13 tog πάπλωμα μας για 10 tog και τώρα μπορούμε να κοιμηθούμε φορώντας τίποτε άλλο παρά ένα χαμόγελο!

Οι φίλοι που μας επισκέπτονται το χειμώνα συνήθως αρχίζουν να βγάλουν τα ρούχα τους, από τη στιγμή που έρχονται, βρίζοντας ότι ξεχνούν πόσο ζεστό είναι το σπίτι μας.  Τώρα είναι απαραίτητο να σταματήσουμε να τους υπενθυμίζουμε γι ‘αυτό, γιατί δεν θέλουμε να πάνε πίσω στο σπίτι τους δυστυχισμένη.

Το γεγονός ότι το πρωί των Χριστουγέννων μπορούμε να σηκωθούμε στις 6 το πρωί και καθόμαστε γύρω από το δέντρο για να ανοίξουμε τα δώρα μας χωρίς να χρειαστεί ένα τζάκι για μας λέει πολλά.»

Σάιμον & Τάνια Κραίντζ

Ελάτε σε επαφή μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας.

ΔΩΡΕΑΝ!

Μάθετε πόσο θα κοστίσει το σπίτι των ονείρων σας με τον Υπολογιστή Προϋπολογισμός Σπιτιού μας!

Απλά συμπληρώστε τη φόρμα και θα σαίσει.ς στείλουμε το μοναδικό εργαλείο που υπολογίζει αμέσως πόσο θα κοστίσει το σπίτι σας για να χτιστεί

Ο Υπολογιστής Προϋπολογισμός Σπιτιού μας έρχεται σε σας.